Neler Yeni

1000 tl kule tipi soğutucu önerisi am5

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Barkın
hocam bütçeyi hallettim bu attığınız ürünü alacağım ama aşırı büyük duruyor sanırım montajı kolay mı b650 tomahawk anakarta uyar mı biyerine değermi accaba
Evet biraz büyük bir canavar hocam😃
Anakartınız Atx benimki matx hiçbir sıkıntı yaşamadan taktım kullanıyorum. Siz de yaşamazsınız. Kasanız önemli sadece linki varsa atın bakalım.

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Sami Yusuf Aksu
hocam bütçeyi hallettim bu attığınız ürünü alacağım ama aşırı büyük duruyor sanırım montajı kolay mı b650 tomahawk anakarta uyar mı biyerine değermi accaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciyide siz önermiştiniz ürünler bu sabah geldi kullanamadığımdan boyutlarını anlayamadım tam

iyzico ile öde yaparsan 300tl iade veriyor kullanırsın

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Süleyman Yıldırım
Anakartınız Atx benimki matx hiçbir sıkıntı yaşamadan taktım kullanıyorum. Siz de yaşamazsınız. Kasanız önemli sadece linki varsa atın bakalım.
kasam xigmatetek cockpit

iyzico ile öde yaparsan 300tl iade veriyor kullanırsın
kayıt falan mı yapacağız direkt geliyor mu

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Süleyman Yıldırım
hocam ışıksız olanda termalmacun çıkıyor mu

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Süleyman Yıldırım
Destekliyor gözüküyor hocam.
hocam bu gametechin sıvı soğutucusunu kullanıyomuş başka bi forumdan biri iyi olduğunu söylüyor okdr para vermişken sıvı soğutma al dedi onlar soğutur mu yoksa sadece görünüşmü

Hocam ürünün altında yazar genelde termal macun dahildir diye.

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Barkın
hocam bu gametechin sıvı soğutucusunu kullanıyomuş başka bi forumdan biri iyi olduğunu söylüyor okdr para vermişken sıvı soğutma al dedi onlar soğutur mu yoksa sadece görünüşmü
O kadar para vermişken mi :D 1-1.5 arası sıvı soğutucu mu var. Varsa da ne kadar iş görür?

Top Bottom