Neler Yeni

1000 tl mekanik klavye önerisi

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Corsair K68.

Red switch sessiz, blue switch de sesli çalışır. Blue switch gece sizi, ailenizi ve komşularınızı rahatsız edebilir.

wemind

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
İsmail
XPG Summoner Red Switch aldım ben dün

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Corsair K68 mi
xpg summoner cherry mx red mi daha iyi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki önerirmisin nasıl güzelmi ?
Ben 1 yıldır Corsair K68 kullanıyorum, tüylü bir kedim olduğu için ve masamda çok gezdiği için tüyleri ister istemez dökülüyordu. Eski klavyelerimde tüylerden ya da tozlardan basmama gibi durumlar yaşıyordum. Corsair K68'de switchler ve keycap'ler arasında silikon-plastik bir parça var ve ne su girmesini ne de toz gir girmesini sağlıyor. Bu nedenle uzun sürelerde sorunsuz gideceğini düşünüyorum.

Zaten cherry mx switchleri var ikisinin de. Multimedya kısmı da benzer, corsair'de bilek desteği yeterli denebilir. XPG kullanmadım. Bu şekilde bildiklerimi anlatmış olayım. Karar sizde. He bu arada Corsair K68'in bu fiyatta sadece kırmızı aydınlatması var. RGB olanı 2500-3000 liraydı heralde en son. RGB takıntınız varsa bakmayın derim. Kırmızı aydınlatmanın parlaklığı 3 4 kademe olarak kısılıp sonra da kapanabiliyor.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
XPG Summoner red switch kullanıyorum çok memnunum, bilek desteği çok rahat ve içerik olarak dolu bi klavye, yazılımı yüklerken ben çekmesem de sıkıntı çeken kişiler var ama yazılımı da kötü değil güncellemeler de geliyor zaten

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Corsair K68 veya XPG Summoner alabilirsin. İkisinde de red switch olanları tercih et. Blue daktilo gibi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,411
Son üye
spacexll100
Top Bottom