Öneri 1000 TL mouse önerisi

kendim kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz

Rival 3
Razer Cobra
Glorious model D / D Minus
Glorious model O / O Minus
Corsair Katar Pro
Logitech Hyperion Fury
Glorious Model I ( kullanmıyorum ama limitim o civarlarda olsa alırdım kesin)

Gözün kapalı Rival 3 al, 3 senedir kullanıyorum çok memnunum ve ben çok sert kullandım faryi, minimum 20 kere yer düşüp 50-100 yumruk yemiştir. Tabii kablolu olduğu için çok rahatsız ediyor o yüzden 500 tl farkla wireles versiyonunu al. Benim kablolu Rival 3 bozulduğu an ya Rival 3 wireles yada daha üst düzey bir şey almayı düşünüyorum. Yazılımı da mükemmel.

1000 TL ve altı hangi mouse önerirsiniz oyun için
Attack shark x3 bakabilirsin stokta varsa, xm1r de olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözün kapalı Rival 3 al, 3 senedir kullanıyorum çok memnunum ve ben çok sert kullandım faryi, minimum 20 kere yer düşüp 50-100 yumruk yemiştir. Tabii kablolu olduğu için çok rahatsız ediyor o yüzden 500 tl farkla wireles versiyonunu al. Benim kablolu Rival 3 bozulduğu an ya Rival 3 wireles yada daha üst düzey bir şey almayı düşünüyorum. Yazılımı da mükemmel.
Rical 3 (🤣) kötü mouse ya.

rival 3 alma lod sorunu var kablosu kauçuk dandik bir şey skatezleri kötü kronik cihaz benim attığım 10 kat daha iyidir

Beyler bir arkadaş endgame Gear XM1r önerdi o sizin dediklerinize daha iyi gibi geldi bana 16000 dpi pixart 3370 sensör varmış sizce o alınır mı Rival 3 mü

Beyler bir arkadaş endgame Gear XM1r önerdi o sizin dediklerinize daha iyi gibi geldi bana 16000 dpi pixart 3370 sensör varmış sizce o alınır mı Rival 3 mü
xm1r al kendim kullanıyorum
rival 3 te kullandım yani ezberden konuşmuyorum

X1mr alınabilecek en iyisi kablolu mouse lar arasında en iyisi olarak anılır

Geri