1000 tl ye havit fuxi h3 degermi

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
469
sorum basit 1000 TL'ye havit fuxi h3 degermi kablosuz bir şey arıyorum

degmez. bence alma

2 tane H3 kullanıp sattım, evde 3. H3'üm var kardeşim kullanıyor aktif olarak. Genelde pek oyun oynamam günlük video-müzik vs. için kullanırım ve gayet iyi ürün. H3'teki memnuniyetimden dolayı Type C dongle için bugün H7 sipariş ettim. Genelde mikrofondan şikayet görüyorum forumlarda. Ben mikrofonda da sorun yaşamadım gayet temiz ve net gidiyordu sesim.

7.1 olayına gelince; hem Wireless hem Bluetooth olsun hem ses kassın hem 1000TL olsun dedin mi evi de üstüne yapalım mı derler adama :) beklentiyi çok yükseltmeye gerek yok, G435 ile hemen hemen aynı ürün. Çok iyi denmez ama kötü de değil, iş görür ve kullanılır bir ürün. Tek amacın ses kasmak ise Wireless işinden vazgeçip kablolu bir modele yönelebilirsin veya bütçeyi gözle görülür şekilde arttırmak lazım

Edit: H7 çok konforsuz, geldiği gün iade ettim. indirime girerse tekrar H3 alacağım

Son düzenleme:
2 tane H3 kullanıp sattım, evde 3. H3'üm var kardeşim kullanıyor aktif olarak. Genelde pek oyun oynamam günlük video-müzik vs. için kullanırım ve gayet iyi ürün. H3'teki memnuniyetimden dolayı Type C dongle için bugün H7 sipariş ettim. Genelde mikrofondan şikayet görüyorum forumlarda. Ben mikrofonda da sorun yaşamadım gayet temiz ve net gidiyordu sesim.

7.1 olayına gelince; hem Wireless hem Bluetooth olsun hem ses kassın hem 1000TL olsun dedin mi evi de üstüne yapalım mı derler adama :) beklentiyi çok yükseltmeye gerek yok, G435 ile hemen hemen aynı ürün. Çok iyi denmez ama kötü de değil, iş görür ve kullanılır bir ürün. Tek amacın ses kasmak ise Wireless işinden vazgeçip kablolu bir modele yönelebilirsin veya bütçeyi gözle görülür şekilde arttırmak lazım
Genelde öyle CS valo falan oynamam oynadilarimin hepsi ya simülasyon yada hikaye temali oyunlardır mikrofonda arkadaşlarım ile konusurm sadece h3 kablosuz olması büyük avantaj ve galiba onu alacağım yorumun için sağol

Cevap basit ses kasmayacaksan bu fiyata rakipsiz kulaklık, bazı arkadaşlar 1000 tl ye corsair hs80 performansı bekliyor.
kulaklıgı aldım geldi gayet güzel ama 7.1 denemek istiyorum ne yapmam gerekiyor kotu deniyor ama sadece deniyecegim

hocam bende bi aralar almayı düşünüyordum. bu fiyata güzel ürün. kablosuz model için

aldımda 7.1 acamadım
Sesler dendiği gibi boğuk mu geliyor. Video edit islerimde ve video izlerken kullanacağım. Fps oyunu falan oynamiyorum. Önerir misin? Normalde fujin dusunuyordum ama bunun da kablosuz olması cezbediyor. Eğer ses kalitesi kötüyse fujin alacam artık

Sesler dendiği gibi boğuk mu geliyor. Video edit islerimde ve video izlerken kullanacağım. Fps oyunu falan oynamiyorum. Önerir misin? Normalde fujin dusunuyordum ama bunun da kablosuz olması cezbediyor. Eğer ses kalitesi kötüyse fujin alacam artık
ben ses seviyesi fazla diye yuzde 50 civarında kullanıyorum ben bir bogukluk gormedim veya dip ses video işlerindede iş gorucegini sanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az once ses 100 de yüz ikende baslı bir video izledim bir bogukluk olmadı

Bu bütçedeki oyuncu kablosuz kulaklıklarının tamamı kronik soruna sahip. Bunu öneririm.

Geri