Bloody'nin TL80 modelini 5-6 yıldır kullanıyorum, linkteki modeli ile arasında kalmıştım çünkü uzun ömürlü olması benim için önemliydi, o dönemde bile yıllardır kullandığını söyleyen arkadaşlarım olmuştu ki Hepsiburada yorumlarında aynısını söyleyen çok kişi var, forumlarda da aynı şekilde. Macro konusunda "A" serisi olduğundan core3-4 aktif geliyor (ekstra bir özellik gibi söyledim ancak normalde olması gereken bir şeyi "A" yazmayanlarda parayla ekstra olarak sattıklarından dolayı belirtmek istedim), şu tarihe kadar çıkmış en iyi macro yazılımıdır desem karşı çıkan çok fazla kişi olmaz diye düşünüyorum, macro üzerinde uğraşırsan cs2 de overwatch'a düşersen hile diye yorumlanmana sebep olabilecek bir yazılım. Günlük kullanımda da her tuşa klavye kısayolları atayabildiğim için kopyala yapıştır geri al vs için uzun zamandır klavye kısayollarını kullanmıyorum, farklı profillere farklı kısayollar atayabildiğimden dolayı da yine internette geri ileri yenile vs için de klavye kullanmayı bana bıraktırdı, belki bu özellikler başka farelerde de vardır ancak takip etmediğimden bilmiyorum. Eksi olabilecek yanlar şunlar olabilir, g203 ile kıyaslandığında yükseklik olarak ve genişlik olarak fark var ancak uzunluk açısından daha büyük bir fare gibi hissettirmeyebilir ancak genele kıyasla asla küçük bir fare değil, üstündeki doku büyük ihtimalle kısa sürede deforme olmaya başlacaktır, plastik kısımları da eğer boyalı ise tırtıklı olan kısımlardan aşınabilir ancak siyah olduğu için görüntü açısından problem olacağını zannetmiyorum, her yerinden ışık çıkan mouslardan değil ve core değişikliği yapmadığın sürece tekerlek kısmındaki rengi değişmiyor(el logosundaki renk değiştirilebiliyor ancak core değiştirsen bile sabit gelen renklerin dışında kendin özelleştiremiyorsun diye biliyorum, ben çözememiş de olabilirim).