Neler Yeni

1000 TL ye kulaklık önerisi

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Çıkarılabilir mikrofon olmalı daha çok oyun oynayacam ama müzik de ara sıra dinleyecem

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yunus Alpsar
Ben arctis 5 kullanıyorum mikrofonu çıkmıyor fakat içine doğru sokabiliyorsun eğer sıkıntı yapmazsan bakabilirsin

Flokii

80+
Ben arctis 5 kullanıyorum mikrofonu çıkmıyor fakat içine doğru sokabiliyorsun eğer sıkıntı yapmazsan bakabilirsin
bende SS almak istiyorum fakat ses kasma yönünden tüm kullanan yayıncılar "ses duyamıyorum, bu ne ya ses duyamıyorum ki" gibi izlediğim yayıncılardan bu tarz bilgiler alıyorum var mı öyle bi sıkıntı?

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende SS almak istiyorum fakat ses kasma yönünden tüm kullanan yayıncılar "ses duyamıyorum, bu ne ya ses duyamıyorum ki" gibi izlediğim yayıncılardan bu tarz bilgiler alıyorum var mı öyle bi sıkıntı?

güzel soru

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Çıkarılabilir mikrofon olmalı daha çok oyun oynayacam ama müzik de ara sıra dinleyecem
Ben olsam Arctis 1 Wireless alırdım itopya da 999TL telefonda da kullanırsın mikrofon da direk jak girişli zaten ondan çıkarılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctis 1'i incelerken Abdullah abi de yayınlarında kullanıyordu böyle bir şikayeti olmamıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Arın Örskıran

Kablosuz Kulaklık = ÖZGÜRLÜK

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mikrofon nasıl ve çıkabiliyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yunus Alpsar
hiçbir sıkıntı yok bence

Flokii

80+

Sarjı nasıl oluyor sarj bitince yedek sarjı takıp devam edebiliyor musun?

Top Bottom