bende SS almak istiyorum fakat ses kasma yönünden tüm kullanan yayıncılar "ses duyamıyorum, bu ne ya ses duyamıyorum ki" gibi izlediğim yayıncılardan bu tarz bilgiler alıyorum var mı öyle bi sıkıntı?Ben arctis 5 kullanıyorum mikrofonu çıkmıyor fakat içine doğru sokabiliyorsun eğer sıkıntı yapmazsan bakabilirsin
bende SS almak istiyorum fakat ses kasma yönünden tüm kullanan yayıncılar "ses duyamıyorum, bu ne ya ses duyamıyorum ki" gibi izlediğim yayıncılardan bu tarz bilgiler alıyorum var mı öyle bi sıkıntı?
Ben olsam Arctis 1 Wireless alırdım itopya da 999TL telefonda da kullanırsın mikrofon da direk jak girişli zaten ondan çıkarılabilirÇıkarılabilir mikrofon olmalı daha çok oyun oynayacam ama müzik de ara sıra dinleyecem
Arctis 1'i incelerken Abdullah abi de yayınlarında kullanıyordu böyle bir şikayeti olmamıştıbende SS almak istiyorum fakat ses kasma yönünden tüm kullanan yayıncılar "ses duyamıyorum, bu ne ya ses duyamıyorum ki" gibi izlediğim yayıncılardan bu tarz bilgiler alıyorum var mı öyle bi sıkıntı?
Mikrofon nasıl ve çıkabiliyor mu?Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.499,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kablosuz Kulaklık = ÖZGÜRLÜK
hiçbir sıkıntı yok bencebende SS almak istiyorum fakat ses kasma yönünden tüm kullanan yayıncılar "ses duyamıyorum, bu ne ya ses duyamıyorum ki" gibi izlediğim yayıncılardan bu tarz bilgiler alıyorum var mı öyle bi sıkıntı?
Sarjı nasıl oluyor sarj bitince yedek sarjı takıp devam edebiliyor musun?Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.499,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kablosuz Kulaklık = ÖZGÜRLÜK