Hocam 2-3 tane kulaklık onersinler sen de onları al kenara sakla, amazon indirimleri olucak, o sakladığın kulaklıklardan biri indirime girerse oradan alırsınmax 1000 TL ye kablosuz kulaklık istiyorum buds tarzı alursa iyi olur su geçirmez olmasını istiyorum ve aktif gürültü engelleyicisi olursa iyi olur ve ses kalitesinin iyi olmasını istiyorum
nası yani amazon indirimimi gelicek yakın zamandaHocam 2-3 tane kulaklık onersinler sen de onları al kenara sakla, amazon indirimleri olucak, o sakladığın kulaklıklardan biri indirime girerse oradan alırsın
18-25 temmuz arasında prime day indirimi olucak ama 8 TL'ye amazon prime üyesi olmanız lazım diye biliyorum, yanlış biliyorsam arkadaşlar beni düzeltsinnası yani amazon indirimimi gelicek yakın zamanda
prime uyeliğim var zatende inşallah iyi fiyata bulabilirim18-25 temmuz arasında prime day indirimi olucak ama 8 TL'ye amazon prime üyesi olmanız lazım diye biliyorum, yanlış biliyorsam arkadaşlar beni düzeltsin
dışarıda kullanıcam bisiklet ustunde spor yaparken koşarken ...Kullanım amacı nedir?
JBL falan varda pahalı diye hatırlıyorum.prime uyeliğim var zatende inşallah iyi fiyata bulabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
dışarıda kullanıcam bisiklet ustunde spor yaparken koşarken ...
sorry kablosuz istiyormuşsun yorumumu görmeHyper X cloud 2 bu fiyat bandında çok iyi. Oyun için istiyorsan yapıştır geç. Ama sadece oyun için değil diyorsan steelseries bakmanı öneririm.