Çözüldü✓ 1000 tl ye Ryzen 5 5600 için soğutucu önerisi

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
Bütçe
1000

arkadaşa bakıyorum. 1200 bütçesini aşıyor, düz 1000 tl var elinde hemen almak istiyoruz. 2-3 güne gelmesi lazım. Sağlam bir yerden olsa iyi olur.

Sessiz olsun.

Renkli renksiz farketmez.

Gameline Armor V3 3x Rgb Fan Temperli Cam USB 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası

kasada bu, sorun çıkartmayacak önerilerinizi bekliyorum.

cs falan oynuyor. 60 derecelerde takılırsa çok mutlu oluruz, macunda mx4 süreceğim.

Buna bende baktım, dediğim şeyleri karşılar mı hocam ona göre sipariş geçeyim. Bi de belirttiğim durumların aksi bir şey yaşar mıyım? Kargo hafta sonu gelmeden gelirse iyi olur

Buna bende baktım, dediğim şeyleri karşılar mı hocam ona göre sipariş geçeyim. Bi de belirttiğim durumların aksi bir şey yaşar mıyım? Kargo hafta sonu gelmeden gelirse iyi olur
Valla keşke phantom spirit peerless assasin tarzı bişey alsanız 60 lar için garanti veririm , çünkü onlarda bakır ısı borusu sayısı daha fazla. Bunlarda 4 boru var 60 değilde 70 leri geçmez yüksek ihtimal.

Valla keşke phantom spirit peerless assasin tarzı bişey alsanız 60 lar için garanti veririm , çünkü onlarda bakır ısı borusu sayısı daha fazla. Bunlarda 4 boru var 60 değilde 70 leri geçmez yüksek ihtimal.
valla hocam ben darkın kule tipisine thermalright fan taktım 400 tl lik sogutucuyla da 70 i geçmiyor. Bunun da oyunda derecesi büyük ihtimaller o civarlardır. Arkadaş R5 2600x e o.c yapıyor snoeman m200 le 72 derece pes gibi bi oyunda no name macunla

valla hocam ben darkın kule tipisine thermalright fan taktım 400 tl lik sogutucuyla da 70 i geçmiyor. Bunun da oyunda derecesi büyük ihtimaller o civarlardır. Arkadaş R5 2600x e o.c yapıyor snoeman m200 le 72 derece pes gibi bi oyunda no name macunla
Valla hocam ben kule tipi kullanmadığım için siz daha iyi tahmin yürütürsünüz . Ama attığınız kule tipi zayıf 93mm fan var benim attığımı alın , zaten bu fiyat bandında pek fazla seçenek yok.

phantom spirit 5600 kullanıyorum max 62 dereceyi gördüm en ağır şeyde mx4 macun 4.45ghz'de 77 watt

thermalright assassin burst var bende 5600 kullandığım dönemde cs2 de 56 dereceyi çok nadir geçiyordu. mesh kasada özellikle çok etkili. 9600x de 62 dereceden yukarıyı görmüyor.

phantom spirit 5600 kullanıyorum max 62 dereceyi gördüm en ağır şeyde mx4 macun 4.45ghz'de 77 watt
Ben herhalde macunu çok kötü sürdüm bf2042 de 70 derece valoda 60 derece görüyor aynı işlemci aynı kule tipi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşa bakıyorum. 1200 bütçesini aşıyor, düz 1000 tl var elinde hemen almak istiyoruz. 2-3 güne gelmesi lazım. Sağlam bir yerden olsa iyi olur.

Sessiz olsun.

Renkli renksiz farketmez.

Gameline Armor V3 3x Rgb Fan Temperli Cam USB 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası

kasada bu, sorun çıkartmayacak önerilerinizi bekliyorum.
İyzico da gaming gene özel 500 tl indirim vardı o duruyorsa bir göz at hocam

Geri