- Bütçe
- 10000
Kasa eskiden kalma var hdd eski pc de var eger 1333 mhz ram yeterli ise 8gb ddr3 oda var bunları çıkınca Battlefield 1 full grafikte 75 80 fps rdr 2 60 fps full grafikte verecek bir sistem toplama için ne önerirsiniz
RDR2 60 fps için rtx 2060 alman lazım ama DLSS ile yoksa onu bile yer yer alamazsınKasa eskiden kalma var hdd eski pc de var eger 1333 mhz ram yeterli ise 8gb ddr3 oda var bunları çıkınca Battlefield 1 full grafikte 75 80 fps rdr 2 60 fps full grafikte verecek bir sistem toplama için ne önerirsiniz
RDR2 60 fps için rtx 2060 alman lazım ama DLSS ile yoksa onu bile yer yer alamazsın
Şu an 2060'lı sistem de yok
Nvidia Veya AMD kart Tercihiniz Var Mı ?Bütçemi zorlasam 3060 60 fps açabilirmi
Kanki psu için kötü diyorlar? Bende aldımda yani illa sorun çıkarır gibi bi algı var11300 e bu sistemi al ram ekleyip elindekileri de sat mis gibi sistem olsun
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Çok iyi sayılmaz ama kötü olacağını da zannetmiyorumKanki psu için kötü diyorlar? Bende aldımda yani illa sorun çıkarır gibi bi algı var
Açar ama 13-14 lazımBütçemi zorlasam 3060 60 fps açabilirmi
Ben thermaltek kasayı aldım onun psu nasıl ?Çok iyi sayılmaz ama kötü olacağını da zannetmiyorum
GüzelBen thermaltek kasayı aldım onun psu nasıl ?
nvidia olsa daha iyi olur ama malum amd seçmek zorundayımNvidia Veya AMD kart Tercihiniz Var Mı ?