Neler Yeni

10000 tl Samsung Galaxy s20 FE alınır mı

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Ekstreye telekomünikasyon olarak yansıtmayan yerlerden alırsanız yapılıyor. Bu şekilde Vatan Bilgisayar'dan telefon almış ve sonradan taksitlendirme yapmıştım. Bu şekil mağazalarda sorduğunuz zaman bunla alakalı bilgili birisi mutlaka çıkıyor. Hepsiburada Trendyol gibi birden çok satıcıların olduğu platformlarda ise direkt satıcıya sormanız gerek diye düşünüyorum.

Son olarak belki de Hepsiburada'nın cüzdan sistemi olan Hepsipay'e yüklerseniz parayı sonradan taksitlendirilebiliyordur. Bunu da araştırabilirsiniz.
çok teşekkür ederim ilginiz için

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
cevaplayan herkese teşekkürler, herhalde s20 fe alacağım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

son bir soru a53 5g nasıldır?
Daha güncel bir telefon fakat performans olarak S20 FE'nin gerisinde.

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
ne açıdan daha iyidir?
Testlerine bakmadım fakat kamerasının daha iyi olma ihtimali var pek bir fark olmasa da. Şarjı bir tık daha uzun gidiyor olabilir. Bir de işte daha güncel bir telefon. Çıkış yılı zaten 2022, 2024e kadar güncelleme alır en az.

şahin doğan

80+ Platinum

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,070
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam selamlar, bazı sorularım var cevap verebilirseniz sevinirim.
1-Telefonun zoom performansı nasıl mesela 20metre uzaktan tahtada yazan şeyin fotografını ceksem net olur mu sizce?
2-60Hz'de normal günlük kullanım(kamera instagram twitter ve whatsapp) sabah 6 aksam 6 cıkarır mı?
Simdiden tesekkurler.
Zoom asla pişman etmez. Mükemmel çalışıyor. 120HZ'de 3.5-4 saat ekran süresi alıyorum 60HZ'de bir günü çıkarır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aras Ardahan
Testlerine bakmadım fakat kamerasının daha iyi olma ihtimali var pek bir fark olmasa da. Şarjı bir tık daha uzun gidiyor olabilir. Bir de işte daha güncel bir telefon. Çıkış yılı zaten 2022, 2024e kadar güncelleme alır en az.
Belki batarya. Onun dışında iyi yönü yok. Tercih edilmemesi gereken bir cihaz.
zaten s20 fe kamerası gayet yeterli, batarya da aynı şekilde. fakat s20 yazılımı artık güncellenmiyor mu?

son android güncellemesini aldı bunu göze alarak alabilirsin
s20 fe mi a53 mü

xurmirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Onur AYDIN
zaten s20 fe kamerası gayet yeterli, batarya da aynı şekilde. fakat s20 yazılımı artık güncellenmiyor mu?

s20 fe mi a53 mü
Daha yeni Android 13 ve One UI 5.0 aldı S20 FE. Bir güncelleme daha alıp almaması belli değil. Ancak almama ihtimali daha yüksek gibi. A53 zaten daha çok güncelleme alacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aras Ardahan
Daha yeni Android 13 ve One UI 5.0 aldı S20 FE. Bir güncelleme daha alıp almaması belli değil. Ancak almama ihtimali daha yüksek gibi. A53 zaten daha çok güncelleme alacak.
neyse zaten her neyse herhalde s20 fe alırım, fiyat birazcık aşıyor onu alamazsam a53 e dönerim

a53 alsam da üzmez değil mi?

Top Bottom