- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka var mı önerebileceğiniz ben Kasım civarı alacağım çünkü bu monitörüO zaman gözünüz kapalı alabilirsiniz o zaman.
Başka var mı önerebileceğiniz ben Kasım civarı alacağım çünkü bu monitörüO zaman gözünüz kapalı alabilirsiniz o zaman.
Attığım en iyilerinden birisi.Başka var mı önerebileceğiniz ben Kasım civarı alacağım çünkü bu monitörü
En iyilerden birisi ama aklıma şu konu takıldı renk seviyesi 16M 27inç bir monitörde piksel piksel gözükmez değil mi çünkü bir kaç inceleme videosunda böyle gözüküyorAttığım en iyilerinden birisi.
Çözünürlüğü 2560x1440 çözünürlüğe sahip. Piksel piksel gözükmez merak etmeyin.En iyilerden birisi ama aklıma şu konu takıldı renk seviyesi 16M 27inç bir monitörde piksel piksel gözükmez değil mi çünkü bir kaç inceleme videosunda böyle gözüküyor
Olsun siz yinede bana bir tane daha alternatif şunun büyük ihtimalle bunu veya Rampage in ellipse modeli indirime düşerse önü alabilirim araştırmaÇözünürlüğü 2560x1440 çözünürlüğe sahip. Piksel piksel gözükmez merak etmeyin.
Atılan TUF monitör.Olsun siz yinede bana bir tane daha alternatif şunun büyük ihtimalle bunu veya Rampage in ellipse modeli indirime düşerse önü alabilirim araştırma
O da güzel ama onda doğru düzgün satıcı yok yaAtılan TUF monitör.
Attığımı öneririm.O da güzel ama onda doğru düzgün satıcı yok ya
Onu alıcam büyük ihtimalle renk kalitesi hoşuma gitti ama tuf biraz daha güzel gibi rog daha az yer kaplıyor ve daha şık duruyor aşırı giriş seviyesi bir rog olduğu belli oluyor amaAttığımı öneririm.