Neler Yeni

10000tl Bilgisayar Müh. için pc önerisi

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
Bütçe
10000
Ablam Boğaziçi bilgisayar mühendisliğinde okuyor. Onun için hafif ve iyi bir laptop arıyoruz. Bütçe 8000-10000. çok fark olur diyorsanız 11kya kadar çıkılabilir. Apple Macbook hariç. Depolama 500gb altı olmasın.

Son düzenleme:

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Ablam Boğaziçi bilgisayar mühendisliğinde okuyor. Onun için hafif ve iyi bir laptop arıyoruz. Bütçe 8000-10000. çok fark olur diyorsanız 11kya kadar çıkılabilir. Apple Macbook hariç.
O fiyata m1 işlemcili macbook güzel olur. Neden istemiyorsunuz?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
O fiyata m1 işlemcili macbook güzel olur. Neden istemiyorsunuz?
Sanane, adam istemiyor işte niye hesap soruyorsun ki? Faydalı cevap vereceksen vermeyeceksen meşgul etme insanları.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sanane, adam istemiyor işte niye hesap soruyorsun ki? Faydalı cevap vereceksen vermeyeceksen meşgul etme insanları.
asıl senin konuya faydan yok.en azından konuyla alakalı yazıp sebebini sormuş.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Macbook'un neyini beğenmediğini merak ettim çünkü ona göre laptop önereceğim. Boş boş mesaj kasmayın şu forumu adam akıllı kullanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı uygulamalarda sorun çıkıyor dedi. Birde alışkanlık meselesi var.
Arada oyun oynanacak mı yoksa sadece iş için mi?

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macbook'un neyini beğenmediğini merak ettim çünkü ona göre laptop önereceğim. Boş boş mesaj kasmayın şu forumu adam akıllı kullanın.

Arada oyun oynanacak mı yoksa sadece iş için mi?
Yok oyun oynamayacak hiç.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hangi uygulamada sorun çıkıyor merak ettim.6 aydır m1 kullanıyorum.ufak tefek şeyler dışında sorun yaşamadım.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
knkm
Ablam Boğaziçi bilgisayar mühendisliğinde okuyor. Onun için hafif ve iyi bir laptop arıyoruz. Bütçe 8000-10000. çok fark olur diyorsanız 11kya kadar çıkılabilir. Apple Macbook hariç. Depolama 500gb altı olmasın.
bu sistemde işlemci ve ekran kartını upgrade edersen 350tl gibi bir miktar aşmış oluyorsun ama gayet iyi

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
hangi uygulamada sorun çıkıyor merak ettim.6 aydır m1 kullanıyorum.ufak tefek şeyler dışında sorun yaşamadım.
Bilmiyorum en ufak fikrim yok yaptığı işlerden de anlamıyorum baya zor, ağır şeyler zaten. Kendisi öyle dedi. Alışkanlıkta ayrı bir mesele. Birde işi sonuçta bu.

Ekranı nasıl olsun 13" yeter mi daha büyük mü olsun?
13-15 olur. Hafiflik önemli

knkm

bu sistemde işlemci ve ekran kartını upgrade edersen 350tl gibi bir miktar aşmış oluyorsun ama gayet iyi
Aynen dostum adam bunu taşısın yanında her zaman sırf laptopu 2.5 kilo ağır geliyor diye yeni laptop arıyoruz. Sen kasa atıyorsun.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Bilmiyorum en ufak fikrim yok yaptığı işlerden de anlamıyorum baya zor, ağır şeyler zaten. Kendisi öyle dedi. Alışkanlıkta ayrı bir mesele. Birde işi sonuçta bu.

13-15 olur. Hafiflik önemli

Bu güzel olabilir ekranı 16" ve ips panel renkleri daha canlı gösterir. Teyzem bunun d14 modelini kullanıyor gayet memnun.

Alanı 512 gb yeterli olacağını düşünüyorum. 16 gb ram de bu fiyata mühendislik için iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom