10000tl Bilgisayar Müh. için pc önerisi

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
Bütçe
10000
Ablam Boğaziçi bilgisayar mühendisliğinde okuyor. Onun için hafif ve iyi bir laptop arıyoruz. Bütçe 8000-10000. çok fark olur diyorsanız 11kya kadar çıkılabilir. Apple Macbook hariç. Depolama 500gb altı olmasın.

Son düzenleme:
O fiyata m1 işlemcili macbook güzel olur. Neden istemiyorsunuz?
Sanane, adam istemiyor işte niye hesap soruyorsun ki? Faydalı cevap vereceksen vermeyeceksen meşgul etme insanları.

Sanane, adam istemiyor işte niye hesap soruyorsun ki? Faydalı cevap vereceksen vermeyeceksen meşgul etme insanları.
asıl senin konuya faydan yok.en azından konuyla alakalı yazıp sebebini sormuş.

Macbook'un neyini beğenmediğini merak ettim çünkü ona göre laptop önereceğim. Boş boş mesaj kasmayın şu forumu adam akıllı kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı uygulamalarda sorun çıkıyor dedi. Birde alışkanlık meselesi var.
Arada oyun oynanacak mı yoksa sadece iş için mi?

Macbook'un neyini beğenmediğini merak ettim çünkü ona göre laptop önereceğim. Boş boş mesaj kasmayın şu forumu adam akıllı kullanın.

Arada oyun oynanacak mı yoksa sadece iş için mi?
Yok oyun oynamayacak hiç.

hangi uygulamada sorun çıkıyor merak ettim.6 aydır m1 kullanıyorum.ufak tefek şeyler dışında sorun yaşamadım.

knkm
Ablam Boğaziçi bilgisayar mühendisliğinde okuyor. Onun için hafif ve iyi bir laptop arıyoruz. Bütçe 8000-10000. çok fark olur diyorsanız 11kya kadar çıkılabilir. Apple Macbook hariç. Depolama 500gb altı olmasın.
bu sistemde işlemci ve ekran kartını upgrade edersen 350tl gibi bir miktar aşmış oluyorsun ama gayet iyi

hangi uygulamada sorun çıkıyor merak ettim.6 aydır m1 kullanıyorum.ufak tefek şeyler dışında sorun yaşamadım.
Bilmiyorum en ufak fikrim yok yaptığı işlerden de anlamıyorum baya zor, ağır şeyler zaten. Kendisi öyle dedi. Alışkanlıkta ayrı bir mesele. Birde işi sonuçta bu.

Ekranı nasıl olsun 13" yeter mi daha büyük mü olsun?
13-15 olur. Hafiflik önemli

knkm

bu sistemde işlemci ve ekran kartını upgrade edersen 350tl gibi bir miktar aşmış oluyorsun ama gayet iyi
Aynen dostum adam bunu taşısın yanında her zaman sırf laptopu 2.5 kilo ağır geliyor diye yeni laptop arıyoruz. Sen kasa atıyorsun.

Bilmiyorum en ufak fikrim yok yaptığı işlerden de anlamıyorum baya zor, ağır şeyler zaten. Kendisi öyle dedi. Alışkanlıkta ayrı bir mesele. Birde işi sonuçta bu.

13-15 olur. Hafiflik önemli

Bu güzel olabilir ekranı 16" ve ips panel renkleri daha canlı gösterir. Teyzem bunun d14 modelini kullanıyor gayet memnun.

Alanı 512 gb yeterli olacağını düşünüyorum. 16 gb ram de bu fiyata mühendislik için iyidir.

Geri