10000₺ Ekran Kartı Tavsiyesi

Uğur Altun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar bugün ASUS DUAL RX6700 XT alacaktım ama fiyatı uçmuş malesef, şansıma. Asrock marka kalmış ama marka hakkında pek bilgim yok. Hangi ekran kartını alabilirim, bütçemi belirttim. Üstüne en fazla 500₺ koyabilirim. (10.500₺)
İşlemci Ryzen 5 5600,
Anakart ASUS PRIME B550M-K

Merhaba arkadaşlar bugün ASUS DUAL RX6700 XT alacaktım ama fiyatı uçmuş malesef, şansıma. Asrock marka kalmış ama marka hakkında pek bilgim yok. Hangi ekran kartını alabilirim, bütçemi belirttim. Üstüne en fazla 500₺ koyabilirim. (10.500₺)
İşlemci Ryzen 5 5600,
Anakart ASUS PRIME B550M-K
Asrock marka alabilirsin

Bunu alabilirsin.
Asus dual alırsan geri ödeme kampanyası olduğu için daha ucuza almış olursun.

Bunu alın.
Teşekkürler, burdan alıyorum o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alabilirsin.
Asus dual alırsan geri ödeme kampanyası olduğu için daha ucuza almış olursun.
N11 deki asusu alıcam ama geri ödeme kabul edilmiyor diye biliyorum oradan alınca

Akakçe nerde uygun fiyatta olduğunu gösteriyor, herhangi bir siteden alabilirsiniz öncesinde geri ödeme var mı ona bakın, geri ödemenizi alın.
N11, hepsiburada vs. Alabileceğiniz yerler.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N11 deki asusu alıcam ama geri ödeme kabul edilmiyor diye biliyorum oradan alınca
Evet N11 geri ödeme kampanyasına dahil değil. Benim önerdiğim de çok kalitelidir ayrıca diğeri ile aynı fiyata 3 fanı ve çok güzel RGB ışıkları var. Sapphire nitro+ seni üzmez.

Benim tercihim dış görünüşüde önem verdiğim için 6700xt nitro olurdu

Benim tercihim dış görünüşüde önem verdiğim için 6700xt nitro olurdu
Nitro+ 3 fanlı ve ışıklı ayrıca fiyatları aynı bence alınmalı asus bu fiyata nitro+ dan daha kötü kalıyor. Arkadaş Asus alacağını belirtmiş/:/://://:/:/:/:/:/:/:/:/:///:/:/:/

Geri