Neler Yeni

1000cc ile motor kurye olunur mu?

Sagittarius

80+ Silver
Konuyu kendisine okutacagim teşekkürler
Bu motorun neresine kurye sepeti takılacak ki? Bir de dedikleri gibi bu motor çok yakar.

Yapılır yapılmasına da 100-150CC motorlar bu iş için daha uygun.
Ayrıca şu 1000CC motor 200 kilo fakat 50lik yada 125likler maks 100-120KG. Uzun çalışma saatlerinde büyük motorun trafikte kontrolü ve sürekli in-bin yapılması vücudu yoracaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuryelikte şöyle bir algı var. "Ne kadar hızlı olursam daha iyi" Fakat TRde bu intihar demektir ve bunun farkında olan kurye firmaları eskiye nazaran çalışanların hayatın önem veriyor ve hız sabitliyiciler kullanıyor.
kanka olur ama şöyle ki kazandığı direk benzine gider cebine bişe kalmaz. bide o motor onu çok yorar.

WhoCares

80+ Gold
1000cc ile kuryelik olmaz yaktığın yakıtın parasını çıkaramazsın üstüne üstelik motora yazık olur büyükşehirde yapmayı düşünuyorsa zırt pırt polis çevirmesine girer :kekw:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1000cc ile kuryelik olmaz yaktığın yakıtın parasını çıkaramazsın üstüne üstelik motora yazık olur büyükşehirde yapmayı düşünuyorsa zırt pırt polis çevirmesine girer :kekw:
Bencede öyle tek kârı iptal eden siparişleri yemek olur

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
Dostum bu motoru kuryelikte kullanmak gibi bi hakareti motora yapmamanı öneririm. :(

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,508
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1000 CC motor emin değilim ama düşük yakan bir araç kadar yakar herhalde. Zaten sağında solunda arkaya bagaj takmak için de pek bir yeri yok. Açıkçası arabayla gezmekten pek bir farkı olacağını sanmam :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
125 cc motorların piyasaları ortalama 30 35 bin lira ki sıfır motorlar.
Kuryeliği kendisi mi yapacak yoksa bir firmada mı çalışacak?

Arion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yunus Emre Güney
Instagram
emre.gse
Twitter
emregse
Arkadaşlar selamlar!

Tanıdığım ve sevdiğim bir dostum beni aradı ve "Knk paraya ihtiyacım var " dedi bende 20K atacam .üniversite öğrencisi yazılım okuyor neyse konumuz bu değil 23 yaşında taa 16 yaşında motor ehliyeti aldı ve BMW S1000RR sürücüsü

Ozamanlar yemeyerek içmeyerek babası almış yanı baya zor neyse motor kuryelik yapicakmis ama motor kurye için motorlar 50 ile 125cc arası olduğu için bana sordu bende fazla bilmediğim için buraya soruyorum

Şuan ABD deyim Türkiye ye para transferi nasıl oluyor bu 1

2 bu motorlarla kurye olunurmu?

@2mApoo
Kanka gireceğin yere göre yemeksepeti getir falan çoğu motoru veriyor zaten istersen de kendi motorunla yapıyorsun ama 50 100 cc kullanmalarının asıl sebebi az yakıp çok kaçması gunde 100 120 km den bahsediyoruz ki o motor benzini su diye içiyor asgari ucrete kuryelik yapmak istemezsin bir de bakım masrafları vs. var yazık edersin motora onun yerine gir bir firmaya ayda 1.5 2 k ya kiralıyorlar motorlarını 15 k getiri olsa 2 k motora 1 k benzine versen 12 13 k ya kapatırsın ayı 1000 cc de gunde 200 400 tl arası benzin yakar kar olmaz

ali sahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali sahan
Arkadaşlar selamlar!

Tanıdığım ve sevdiğim bir dostum beni aradı ve "Knk paraya ihtiyacım var " dedi bende 20K atacam .üniversite öğrencisi yazılım okuyor neyse konumuz bu değil 23 yaşında taa 16 yaşında motor ehliyeti aldı ve BMW S1000RR sürücüsü

Ozamanlar yemeyerek içmeyerek babası almış yanı baya zor neyse motor kuryelik yapicakmis ama motor kurye için motorlar 50 ile 125cc arası olduğu için bana sordu bende fazla bilmediğim için buraya soruyorum

@2mApoo
Nası bi paket atıcan knk paket basına 50tl likmi yoksa paket basına 50k likmi

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
XXXX
Arkadaşlar selamlar!

@2mApoo
Benzin parasını çıkartır

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bu konunun fake olmadığına inanan var mı cidden? Son kasa s1000rr atmış bir de. O motor 1.5 milyon ama parası yokmuş da kuryelik yapacakmış. Bak hele. Bakımı 10000tl civatırı, vergisi 5000 civarı, yakıtı kmde 4-5 lira olan motordan bahsediyor. Yememiş içmemiş de almışmış.

images-28.jpeg

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
Arkadaşlar selamlar!

@2mApoo
para transferi için wise kullanabilirsin
kurye olarayı da o motorla kazandığından çok ceza öder

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,653