Merhaba dostlar bu yıl başında laptop alıcam acaba önerebileveğiniz bir laptop varmıdır benim bulduğum şöyle bir şey var öneririmisiniz
Gerçekten iyi, alabilirsinMerhaba dostlar bu yıl başında laptop alıcam acaba önerebileveğiniz bir laptop varmıdır benim bulduğum şöyle bir şey var öneririmisiniz
Yani 1000 Euro'ya daha iyisi yokMerhaba dostlar bu yıl başında laptop alıcam acaba önerebileveğiniz bir laptop varmıdır benim bulduğum şöyle bir şey var öneririmisiniz
Çok ısınıyor filan diyenlerde var gayet iyi çalışıyor diyende var bir bilgin varmı acabaYani 1000 Euro'ya daha iyisi yok
YouTube de baktım da yani 3060 aliyosun sonuçta 1000euro çokta sıkıntı edilcek gibi değil sıcaklıkları sanki ama tkenoloji şans işi knkÇok ısınıyor filan diyenlerde var gayet iyi çalışıyor diyende var bir bilgin varmı acaba
Doğru diyorsun ,denicez şansımızı inşallah güzel bir şey çıkar, sıcaklık işide rtx3060 var yani ısınıyordur diğerlerindede .YouTube de baktım da yani 3060 aliyosun sonuçta 1000euro çokta sıkıntı edilcek gibi değil sıcaklıkları sanki ama tkenoloji şans işi knk
T7 v25.1 monster da 60 65 derece de yükte :')Doğru diyorsun ,denicez şansımızı inşallah güzel bir şey çıkar, sıcaklık işide rtx3060 var yani ısınıyordur diğerlerindede .