@ApRâ Kendisi kullanmıştı sanırsam.
500 ve 1 gigabit hızlarına test amaçlı yükseltmiştim, 500 gayet stabil olsa da Giga zorluyordu. Evden çalışan biri olarak bile bana, bir tık gereksiz geldiği için 200'e düşürüp kullanmaya devam ediyorum. İleride daha büyük dosya ve yükleme yapmam durumlar olursa tabii yükseltme yapabilirim fakat iş amacıyla günlük kullanım amacı bayağı farklı.
Comnet
Alıntıyı görüntüle
Sizce tercih edilir mi ? 300 vereceğime 100 daha veririm
5 para etmez comnet, geçmişte de kullanmıştım, şu an üzerine para verse kullanmam. 1 gigabit olayı firmadan firmaya performansı değişse de, bölgesel ve şehir olarak da da değişmekte, Gigabit aldığınızda hızınız genelde 800-850 civarı takılır, arada 950 vs. görür. Alacaksam kimden alırım, hangi firmalar Giga veriyor bilmiyorum ama almayacağım firmayı yukarıda söyledim, stabite önemliyse TT alır geçerim.
Benim merak ettiğim konu, konuyu hızlıca okudum, liseye gidiyormuş arkadaş. 1 gigabit neti ne yapacaksınız? Normal bir kullanıcı için aşırı derecede gereksiz. Sürekli içerik indirip, yüklüyor olmanız lazım. Yüksek paket aldığınız zaman, pinge bir etkisi yok veya oyunları daha iyi oynamayacaksınız bunun bilgisini vereyim.