OMARZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
eski bu wifi 4 mü wifi 5 felan 2019 cihazı 16 pro 850 870 görüyorModemin yanında nasıl 350 oluyor ?
eski bu wifi 4 mü wifi 5 felan 2019 cihazı 16 pro 850 870 görüyorModemin yanında nasıl 350 oluyor ?
Olayı burada 50 100mbps değil ben 300mbps ile indiriyordum 50 100 gibi kayıplar normal anlık düşer artar.İstanbul
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır yapmıyor
Tam 1000mbps 125 mb/s olması gerek
Dostum eğer wifi ile 870leri görüyorsan ethernet kablonda problem vareski bu wifi 4 mü wifi 5 felan 2019 cihazı 16 pro 850 870 görüyor
imkansız standart cat 5 ile denedim ugreen cat 7 ile denedim ve şuan ugreen cat 6 e slim kullanıyorum hepsi aynı ayrıca modem değişti ve en iyi indirmeyi almanya frankfurttan alıyorum türkiye serverları çok kötü indiriyor bendeOlayı burada 50 100mbps değil ben 300mbps ile indiriyordum 50 100 gibi kayıplar normal anlık düşer artar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum eğer wifi ile 870leri görüyorsan ethernet kablonda problem var
Pcde speed test yapınca yüksek çıkıyor steamde yavaş indiriyor dimi ben yanlış anladım speed testte de yavaş çıkyıor sandımimkansız standart cat 5 ile denedim ugreen cat 7 ile denedim ve şuan ugreen cat 6 e slim kullanıyorum hepsi aynı ayrıca modem değişti ve en iyi indirmeyi almanya frankfurttan alıyorum türkiye serverları çok kötü indiriyor bende
aynen öyle bu testi şimdi yaptım server diyarbakır görünüyor onlada alaklı olabilir mi ?Pcde speed test yapınca yüksek çıkıyor steamde yavaş indiriyor dimi ben yanlış anladım speed testte de yavaş çıkyıor sandım
anlamadım gitti ilk başta sinir oluyordum artık takmıyorum çünkü muhattap yokSeninde benim gibi bir sorun var araştırarak çözersin oturduğun il ile alakası yok ama onun garantisini verebilirim.
Dostum bunu türktelekoma söylemene gerek yok ki zaten bu problem senle alakalıanlamadım gitti ilk başta sinir oluyordum artık takmıyorum çünkü muhattap yok
ora ne oluyor orayıda deniyeyimDostum bunu türktelekoma söylemene gerek yok ki zaten bu problem senle alakalı
adamlar sana hızını veriyor zaten steamle transferin kötü mesela yüksek ihtimalle sen gofilede felan indirme yapsan hızlı indiriyordur
İndirme bunu fakat indirmeyi dene bakalım kaçla indiricek maxora ne oluyor orayıda deniyeyim
Bende 100 megabit kullanıyorum ama daha 100 megabit tam hızı ile kullanamadım 95 oluyor genellikle bazende 75 de kalıyor
farmingimiİndirme bunu fakat indirmeyi dene bakalım kaçla indiricek max
![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
evetfarmingimi