1000mbps ile steamde indirme yapamıyorum

İstanbul
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır yapmıyor
Tam 1000mbps 125 mb/s olması gerek
Olayı burada 50 100mbps değil ben 300mbps ile indiriyordum 50 100 gibi kayıplar normal anlık düşer artar.

eski bu wifi 4 mü wifi 5 felan 2019 cihazı 16 pro 850 870 görüyor
Dostum eğer wifi ile 870leri görüyorsan ethernet kablonda problem var

Olayı burada 50 100mbps değil ben 300mbps ile indiriyordum 50 100 gibi kayıplar normal anlık düşer artar.

Dostum eğer wifi ile 870leri görüyorsan ethernet kablonda problem var
imkansız standart cat 5 ile denedim ugreen cat 7 ile denedim ve şuan ugreen cat 6 e slim kullanıyorum hepsi aynı ayrıca modem değişti ve en iyi indirmeyi almanya frankfurttan alıyorum türkiye serverları çok kötü indiriyor bende

imkansız standart cat 5 ile denedim ugreen cat 7 ile denedim ve şuan ugreen cat 6 e slim kullanıyorum hepsi aynı ayrıca modem değişti ve en iyi indirmeyi almanya frankfurttan alıyorum türkiye serverları çok kötü indiriyor bende
Pcde speed test yapınca yüksek çıkıyor steamde yavaş indiriyor dimi ben yanlış anladım speed testte de yavaş çıkyıor sandım

Pcde speed test yapınca yüksek çıkıyor steamde yavaş indiriyor dimi ben yanlış anladım speed testte de yavaş çıkyıor sandım
aynen öyle bu testi şimdi yaptım server diyarbakır görünüyor onlada alaklı olabilir mi ?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-08-15 saat 02.20.37_850eba66.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-15 saat 02.20.37_850eba66.webp
    63.6 KB · Hit: 11
anlamadım gitti ilk başta sinir oluyordum artık takmıyorum çünkü muhattap yok
Dostum bunu türktelekoma söylemene gerek yok ki zaten bu problem senle alakalı
adamlar sana hızını veriyor zaten steamle transferin kötü mesela yüksek ihtimalle sen gofilede felan indirme yapsan hızlı indiriyordur

Dostum bunu türktelekoma söylemene gerek yok ki zaten bu problem senle alakalı
adamlar sana hızını veriyor zaten steamle transferin kötü mesela yüksek ihtimalle sen gofilede felan indirme yapsan hızlı indiriyordur
ora ne oluyor orayıda deniyeyim

evet

gerçi şimdi denedim 70i geçemedi yüksek hızla indirebiliyorsan tarayıcıdan vs steamle yavaş indiriyorsan steaminde problem vardır işte onu demek istiyorum.

Geri