ADATA Legend 850 1TB Lite NVMe PCIe 4.0 Okuma 5000MB – Yazma 3200MByukarıda yazdıklarımı dene eğer ssd pcn vs iyiyse türkiye sunucusunda full hız alıyorum
Ben bir şey yapmadım hocamProblemi çözdüm
Cmd yönetici açıp
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
bunları sırayla yazdım sonra görev yöneticisinden
steam.exe ve steamservice.exe yi gerçek zamanda öncelik verdim düzeldi
ama asıl çözen cmdden dns reset oldu öncelik muhabbeti sonuna kadar kullanması için yaptım.
Alıntıyı görüntüle
@Shourd @chorci @K.R.A.T.O.S @Ghostwan Yardım için eyvallah
bence alakalı bursada oturan arkadaşım eski monster ile 800 mbps indiriyor ben daha o hızları görmedim malatyadayımşehirle alakalı olabilecek bir durum yok ki o dediğin eskide kaldı
ayrıca o wifi ile bağlı ben ethernetbence alakalı bursada oturan arkadaşım eski monster ile 800 mbps indiriyor ben daha o hızları görmedim malatyadayım
deniyimBenim çözdüğüm şekli denesene olacak mı
bişi değil düzeldiyse ne mutlu birde ikinci yazdfığınızı yanlış yazmışsınız dpğruru ipconfig /releaseProblemi çözdüm
Cmd yönetici açıp
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ama asıl çözen cmdden dns reset oldu öncelik muhabbeti sonuna kadar kullanması için yaptım.
Alıntıyı görüntüle
kanka o seninle alakalı problem fiberin olayı zaten uzunluk farketmeksizin gecikme olmuyorbence alakalı bursada oturan arkadaşım eski monster ile 800 mbps indiriyor ben daha o hızları görmedim malatyadayım
sizin dediğiniz gibi yazmıyor mu ?releasebişi değil düzeldiyse ne mutlu birde ikinci yazdfığınızı yanlış yazmışsınız dpğruru ipconfig /release
kusura bakmayın .d relese diye okudumkanka o seninle alakalı problem fiberin olayı zaten uzunluk farketmeksizin gecikme olmuyor
sizin dediğiniz gibi yazmıyor mu ?release
Gece gece 10 kere kelimeyi kontrol ettim yanlış mı görüyorum diyekusura bakmayın .d relese diye okudum
yani eğer ssd ısınıyorsa performans kaybı yaşıyordur fakat bu en azından başta hızlı olur sonra yavaşlar hiç geçmiyorsa benimki gibi başka bir muhabbet vardır.ama bence ssd yalpalıyor gibi hızı çok düşürüyor kendi fikrim kışın daha net anlaşılıcak
ben aynılarını yaptım 800 ü geçmiyorProblemi çözdüm
Cmd yönetici açıp
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Alıntıyı görüntüle