1000mbps ile steamde indirme yapamıyorum

benim yüksek ihtimal ssd den ama olmayadabilir türk telekom aramıştım kadın diyor hızın düşük ekip yoluyorum adam geliyor diyor sıkınyı yok onlar ipden test ediyor falan ben test ediyorum 850 900 arası anlamadım sürekli aynı muhabbet bi ara alt yapı çalışması vardı aradım kadın yine diyor hızın düşük ekip yollicam adamlar geldi açmadım kapıyı ****** geçiyorlar ** kimsenin kimseden haberi yok

benim yüksek ihtimal ssd den ama olmayadabilir türk telekom aramıştım kadın diyor hızın düşük ekip yoluyorum adam geliyor diyor sıkınyı yok onlar ipden test ediyor falan ben test ediyorum 850 900 arası anlamadım sürekli aynı muhabbet bi ara alt yapı çalışması vardı aradım kadın yine diyor hızın düşük ekip yollicam adamlar geldi açmadım kapıyı ****** geçiyorlar ** kimsenin kimseden haberi yok
problemi biraz kendin tespit edip kendin çözmen lazım ekipler bir işe yaramıyor

adam gelip evde hız testi açıyor diyor hızın normal lan slk onu bende yapabiliyorum zaten.

Bende yeni gigabite geçtim Türk Telekom. Hız testleri maks 890 veriyor. Steamde de anlık olarak 101,2mb/s indirme hızı gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,128
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri