itsmertkadir
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 132
- İsim
- Mert Kadir
- İlgilendiği Kategoriler
- Film,Yazılım,Araştırma,Finans
- Bütçe
- 1000
Merhaba arkadaşlar, bütçem 1000TL Bluetooth bir klavye lazım öyle ışıklı olmasına falan gerek yok sadece uzun süre götürsün bir bu fiyatlarda imkan varsa Mac kullanıcısıyım Mac uyarlı yani comand tuşu olan klavye daha iyi olur.
Ben birkaç tane klavye buldum sizce bunlar alınır mı? Sizinde önerilerinizi bekliyorum dostlar.
MAGIC REFINER RK68
PBT PUDING
E-Yooso
Arkadaşlar bazı ürünlerde hiç yorum yok o konuda sıkıntı olur mu satıcı ile aydınlatırsanız sevinirim. Bir de çok sesden rahatsız olduğumdan red Switch almayı düşünüyorum bazı forumlarda açılan konulardan klavye bakarkende şöyle bir duruma denk geldim +, [+] düz + olan sıkıntılı Switch miş [+] böyle olan daha iyiymiş bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Redragon K631 Pro
Ben birkaç tane klavye buldum sizce bunlar alınır mı? Sizinde önerilerinizi bekliyorum dostlar.
MAGIC REFINER RK68
PBT PUDING
E-Yooso
Arkadaşlar bazı ürünlerde hiç yorum yok o konuda sıkıntı olur mu satıcı ile aydınlatırsanız sevinirim. Bir de çok sesden rahatsız olduğumdan red Switch almayı düşünüyorum bazı forumlarda açılan konulardan klavye bakarkende şöyle bir duruma denk geldim +, [+] düz + olan sıkıntılı Switch miş [+] böyle olan daha iyiymiş bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Redragon K631 Pro