Site ve marka güvenilirmidir?buna bakVXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
evetSite ve marka güvenilirmidir?
https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g203-lightsync-kablolu-oyuncu-mouse-siyah.html kullanıyorum iyidirLaptop için kablosuz gaming mouse alacağım 1000 TL civarı güzel bir mouse önerebilir misiniz? 1200lere kadar çıkarta bilirim bütçeyi
öneririm şuan kullanıyorum ve çok memnunumben de aynısını arıyorum , furylevel z1 bu mouse kafama yattı inceleyebilirsin.
Kullanmana çok sevindim kanka , soru sorabileceğimiz birisi olması iyi oldu. Artı ve eksilerinden bahseder misin , skatesleri nasıldır ? Sensörü , kopma sorunu var mı , pili nasıl gidiyor , kablolu ve kablosuz bağlantı durumu nasıl ? Örneğin pil bittiği an kablosunu bağlayarak daha iyi bir bağlantı elde edebiliyor muyuz ? Oyun performansı nasıldır ? Hz değişimi yapmak mümkünmüş , bu durumdaki performansı nasıl ?öneririm şuan kullanıyorum ve çok memnunum