ne aldınız hocam link var mı?iyi forumlar biraz eski olduğunu bilsemde İncehesap üzerinden cuma günü avantajıyla 700 tl ye satın aldım tavsiye ederim.
İnce hesap üzerinden 700 tl'ye ne aldın gizemli adam?iyi forumlar biraz eski olduğunu bilsemde İncehesap üzerinden cuma günü avantajıyla 700 tl ye satın aldım tavsiye ederim.
iyi almışsın hocam da ne aldıniyi forumlar biraz eski olduğunu bilsemde İncehesap üzerinden cuma günü avantajıyla 700 tl ye satın aldım tavsiye ederim.
özür diliyorum sadece aklımdan geçirmişim James Donkey 712 modelİnce hesap üzerinden 700 tl'ye ne aldın gizemli adam?
Buna da bir göz atın ;Gamepower Kugon
Gamepower Kai
Havit Fuxi H3
Bunlara bir göz atın 1000 TL bandında bunlar mevcut
arasından hangisini tercih edersiniz hocam sıralama yapsanız h2002p alacaktım zam gelmiş bütçe yetmediGamepower Kugon
Gamepower Kai
Havit Fuxi H3
Bunlara bir göz atın 1000 TL bandında bunlar mevcut
H2002P veya H2002E alınır havitin kendi sitesinde COMBATRY kodunu kullanırsan 1100 TL düşüyor.arasından hangisini tercih edersiniz hocam sıralama yapsanız h2002p alacaktım zam gelmiş bütçe yetmedi
Havit alın hocam indirim kodu da varmış kendi sitesindearasından hangisini tercih edersiniz hocam sıralama yapsanız h2002p alacaktım zam gelmiş bütçe yetmedi