1000TL Gamepad Onerirmisiniz ❓️

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,401
SA, Zaten aklimda bir Gamepad Almak vardi ve bugun Hollow Knight: Silksong'un tamemen cikisndan sonra kesinlikle gamepad almaya karar verdim

Gamepad'den vs. pek anlamam PC'de kullanicam Anlayanlar vs. 1000Tl veya Alti Gamepad Onerebilirmi ozelliklede kampanya ile veya temu/shein gibi cin siteleri sayesinde daha ucuza gelen iyi diyebilecegimiz gamepadler onceligim

Son düzenleme:
Geçen ucuza Gamesir Nova Lite vardı Shein'de sanırsam ama bitmiş olabilir ucuza Nova Lite alabilirsiniz ikinci el sitelerinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iki kişi satıyor hatta daha ucuza alman veya başka bişey alman zor bütçen çok kısıtlı açıkcası tr de 0 almak istiyorsan 1600-1700 TL bandında para biriktirmeni öneririm

Gank sitesine ve wraith sitesine bakabilirsin 1-2 bin arası güzel ürünler mevcut

Geçen ucuza Gamesir Nova Lite vardı Shein'de sanırsam ama bitmiş olabilir ucuza Nova Lite alabilirsiniz ikinci el sitelerinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iki kişi satıyor hatta daha ucuza alman veya başka bişey alman zor bütçen çok kısıtlı açıkcası tr de 0 almak istiyorsan 1600-1700 TL bandında para biriktirmeni öneririm
Hocam uzun zamandir foruma girmiyorum gormedim o indirimi ama daha 1 hafta oldu olmadi Shein'e girmistim bu aralar cok konusuluyor ne diye bakiyim vs. demistim ve O sira Sansa Tamda sizin attiginiz gamepad modeline denk geldim yanlis hatirlamiyorsam 300-500TL arasi mi neydi sonra siparis vereyim dedim Kupon ve puanlari kullandiktan sonra bile 1700-2500TL arasi bir fiyat cikmisti

Sebebide yanlis hatirlamiyorsam Gumruk vergisini indirimsiz fiyat uzerinden hesapliyordu ve bir problem vs. vardi fiyatlandirmada yani Shein'de nedense sorun yasiyorum ben

bıraz daha cıkarsan bıgbıgwon gale felan var kupon ıyzıco parolpara felan denersın

Hocam uzun zamandir foruma girmiyorum gormedim o indirimi ama daha 1 hafta oldu olmadi Shein'e girmistim bu aralar cok konusuluyor ne diye bakiyim vs. demistim ve O sira Sansa Tamda sizin attiginiz gamepad modeline denk geldim yanlis hatirlamiyorsam 300-500TL arasi mi neydi sonra siparis vereyim dedim Kupon ve puanlari kullandiktan sonra bile 1700-2500TL arasi bir fiyat cikmisti

Sebebide yanlis hatirlamiyorsam Gumruk vergisini indirimsiz fiyat uzerinden hesapliyordu ve bir problem vs. vardi fiyatlandirmada yani Shein'de nedense sorun yasiyorum ben
Kötü olmuş çözülürse falan arada gene bakın derim yoksa bu fiyata bulmanız çok zor hall effectsiz alps bir gamepad almanızı da önermem

ZGR var kod olarak wraithde bir yutubırdan aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,632
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri