Neler Yeni

1000tl gaming kulaklık önerisi?

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz

Ekler

• Screenshot_20221103-103450_Nays.jpg
    Screenshot_20221103-103450_Nays.jpg
    59.5 KB · Hit: 36
  • Screenshot_20221103_104341.jpg
    Screenshot_20221103_104341.jpg
    292.4 KB · Hit: 32

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Hayırlı olsun dostum :D Benimde ürün bugün elime ulaştı şuan deniyorum, benim için tek eksi yanı var o da dışarıya kulaklıktan çıkardığımda çok ses veriyor. Muhtemelen taktığımda da yanımda biri varsa baya duyacak sesleri ama dışarıdan gelen sesi felan baya iyi kesiyor. Ses kalitesini beğendim fakat bu THX olayını tam algılayamadım. THX Spatial Audio, THX Spatial ve USB Sound card olarak 3 ses verimi var. Spatial Audio alınca çok dandik bir ses çıkıyor, Spatial da sanırım asıl "7.1" kısmı. USB sound cardta ona yakın bir ses. Tam anlamadım kullanımını artık yavaş yavaş deneyerek öğreneceğiz :D Hani öyle ki acaba hiç kasmayıp 1200 Tl fazla verip kablosuz versiyonunu mu alsam diye düşünmedim değil. Gerçekten başarılı buldum kulaklığı.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Hayırlı olsun dostum :D Benimde ürün bugün elime ulaştı şuan deniyorum, benim için tek eksi yanı var o da dışarıya kulaklıktan çıkardığımda çok ses veriyor. Muhtemelen taktığımda da yanımda biri varsa baya duyacak sesleri ama dışarıdan gelen sesi felan baya iyi kesiyor. Ses kalitesini beğendim fakat bu THX olayını tam algılayamadım. THX Spatial Audio, THX Spatial ve USB Sound card olarak 3 ses verimi var. Spatial Audio alınca çok dandik bir ses çıkıyor, Spatial da sanırım asıl "7.1" kısmı. USB sound cardta ona yakın bir ses. Tam anlamadım kullanımını artık yavaş yavaş deneyerek öğreneceğiz :D Hani öyle ki acaba hiç kasmayıp 1200 TL fazla verip kablosuz versiyonunu mu alsam diye düşünmedim değil. Gerçekten başarılı buldum kulaklığı.
Ben de deniyorum şuan bir saat önce geldi padleri aşırı ısıtıyor kulağımı kulaklarım kızardı yarın kendi sistemim gelecek onda ayarları falan yapacağım inşallah

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
Ben de deniyorum şuan bir saat önce geldi padleri aşırı ısıtıyor kulağımı kulaklarım kızardı yarın kendi sistemim gelecek onda ayarları falan yapacağım inşallah
Hadi bakalım sistemde hayırlı olsun şimdiden dostum. Bana öyle bir sorun yaşatmadı, kulaklık rahatsız etmiyor gibi ettiği zaman kulağımı düzeltiyorum gene rahatlıyor.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Hadi bakalım sistemde hayırlı olsun şimdiden dostum. Bana öyle bir sorun yaşatmadı, kulaklık rahatsız etmiyor gibi ettiği zaman kulağımı düzeltiyorum gene rahatlıyor.
kanka sen kulaklığı beğendin mi daha önce cloud II kullandım fakat bu sanki biraz yetersiz geldi bana hiçbir ayar yapmadım

Genzzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Kaya
kanka sen kulaklığı beğendin mi daha önce cloud II kullandım fakat bu sanki biraz yetersiz geldi bana hiçbir ayar yapmadım
Valla dostum ben başarılı buldum. Cloud 2'de deneyimlemiştim, Cloud 2 ile belki çok yakındır bile ama ben ses gerçekliği açısından bunu "THX" uygulamasıyla çok beğendim. Evet sadece "sound card" ı ile yeterli gelmeyebilir ama thx olduğu zaman iş değişiyor. Yani bence thx uygulaması kullanıldığı sürece ses kalitesi mükemmele yakın.

Top Bottom