bu ikisi arasında kaldım daha önce cloud 2 kullandım fakat razerin tasarımı hoşuma gitmiyorHyperx cloud 2 , bula bilirsen blackshark v2
Bende o yuzden cloud 2 aldim iyi fakat pek kullanmiyorum , blackshark v2 alirdim şimdiki aklimla herhalde ben aldigimsa 800 tldi cloud 2 v2 ise 1300 tl o yuzden cloud 2 almistim , o fiyata v2 bulursan v2 al , logitech g pro x de iyidir ama o fiyata sanmam bulmanibu ikisi arasında kaldım daha önce cloud 2 kullandım fakat razerin tasarımı hoşuma gitmiyor
mediamarktta 899 tl şu an alınır mı acaba ya pardon v2 X modeliymiş ne farkı var kiBende o yuzden cloud 2 aldim iyi fakat pek kullanmiyorum , blackshark v2 alirdim şimdiki aklimla herhalde ben aldigimsa 800 tldi cloud 2 v2 ise 1300 TL o yuzden cloud 2 almistim , o fiyata v2 bulursan v2 al , logitech g pro x de iyidir ama o fiyata sanmam bulmani
V2 le v2x arasinda farklar var , youtubeden baka bilirsinmediamarktta 899 TL şu an alınır mı acaba ya pardon v2 X modeliymiş ne farkı var ki
x modeli değilse ve faturası varsa dm atar mısınblackshark istersen bir sistemle almıştım kutulu ve faturalı fakat arctis 5 kullandığım için kutusunda öylece duruyor. uygun fiyattan yardımcı olabilirim
x modeli değilse ve faturası varsa dm atar mısın
günde bir adet mi kupon alabiliyoruz dün 40 TL kupon yakalayabilmiştim eğer günde bir adet alınabiliyorsa yarın denerim nays kart ile alsaydın 3 gün sonra %10 kadarını kartına geri yüklüyor 130 lira da oradan indirim olmuş olurduDostum ben bunu 2 gün önce 40 TL indirm kuponuyla sipariş vermiştim ama şuan n11 günleri ve bugün + yarın belli saatlerde kupon dağıtıyor. 1000 TL'ye 200 TL indirim kuponu 300 tane ama anında alabilirsen belki yakalarsın. En olmadı 750 TL üzeri 100 TL'mi ne tarzı bir kuponda var o kesin açık kalıyor 2-3 dk. Bunu takip etmeni tavsiye ederim hem 0 alırsın hem aldığın yeri bilirsin. Bana da bugün gelecek inşalalh kulaklık.Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ürün daha tarafıma ulaşmadı zaten. Bugün kargoyla ulaşır, gün içinde açmayacağım akşama kadar kupon kovalayacağım. Dediğiniz gibi bir şeyde varsa oradan da yakalarım. Sabah 9, Öğlen 2 ve akşam 8'de 3 er adet şansınız var diye hatırlıyorum. Her saatten 1 adet kupon alabiliyosunuz, dediğim gibi 1000 TL'ye 200 TL kupon, 300 adet olduğu için zor olabiliyor yakalamak ama en kötü 100 TL indirim yakalarsınız.günde bir adet mi kupon alabiliyoruz dün 40 TL kupon yakalayabilmiştim eğer günde bir adet alınabiliyorsa yarın denerim nays kart ile alsaydın 3 gün sonra %10 kadarını kartına geri yüklüyor 130 lira da oradan indirim olmuş olurdu
Peki bu Nays karta yatan paralar, çekilebiliyor mu yoksa Naysta kalıp harcamak mı zorundayız ? Öyle bir ibare yok muhtemelen çekilebiliyor ama belki bilginiz vardır.günde bir adet mi kupon alabiliyoruz dün 40 TL kupon yakalayabilmiştim eğer günde bir adet alınabiliyorsa yarın denerim nays kart ile alsaydın 3 gün sonra %10 kadarını kartına geri yüklüyor 130 lira da oradan indirim olmuş olurdu