ZulaÖmer2015
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Hard FPS oyuncusuyum.
SteelSeries Apex 3 dikkatimi çekti
Bilek destekli olacak.
SteelSeries Apex 3 dikkatimi çekti
Bilek destekli olacak.
Asus![]()
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
forum.donanimarsivi.com
:/Hayata bak be
Hocam herkes bunu öneriyor. Sizce değer mi?Asus rog scope rx + Ayrı bilek desteği.
![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İnceleme - 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥
Bugün sizlere Asus'un en güncel switchlerini kullandığı klavyesi Asus Rog Strix Scope Rx modelini inceleyeceğim. Klavyenin Fiyatı Ben klavyeyi indirimde 800₺'ye aldım güncel fiyatına aşağıdan ulaşabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
Evet değer. Yanına razer bilek desteği güzel gider.:/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam herkes bunu öneriyor. Sizce değer mi?
Link atar mısınız hocam rog strix varsa onuda atınEvet değer. Yanına razer bilek desteği güzel gider.
Buna uyumlu rog strix bilek desteği bulmak imkansıza yakın. Razer bilek desteği arada itopyada indirime giriyor.Link atar mısınız hocam rog strix varsa onuda atın
Bulma şansımız var mı hocamRog Strix 1.299'dan düşmüş 700TL'ye Küsür'e Düşmüş Klavye Vardı O aşırı iyi o indirim gitmediyse onu al net
Hangi günler mesela. Tahminen ne zamanBuna uyumlu rog strix bilek desteği bulmak imkansıza yakın. Razer bilek desteği arada itopyada indirime giriyor.
Bilmiyorum 1 ay içinde indirime girer herhalde.Bulma şansımız var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi günler mesela. Tahminen ne zaman