1000TL Klavye Önerisi

KaraKartall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
746
Bütçe
1000
Dostlarım hayırlı bayramlar. Bana F/P klavye lazım. Her türlü oyun oynuyorum. Hikaye tabanlı, BF 2042. vs vs. Ayrıca mouse lazım mouse hem kablosuz hem kablolu kullanılabilecek pilli olmayacak şarjlı olacak. Tesekkurler.

Dostlarım hayırlı bayramlar. Bana F/P klavye lazım. Her türlü oyun oynuyorum. Hikaye tabanlı, BF 2042. vs vs. Ayrıca mouse lazım mouse hem kablosuz hem kablolu kullanılabilecek pilli olmayacak şarjlı olacak. Tesekkurler.
hp pavilion mouse 3 senedir kullanıyorum gercekten muthis birsey elim terlemesine rağmen hic kaymiyor. hem suan muthis bir indirimde. / klavye olarak ise laptop klavyesi gibi hp pavilion 600 kablosuz klavye hissiyatı muhteşem, ayrıca sessiz klavye. önerim bunlardır hayırlı bayramlar

edit: 1000₺ çok az aşacaktır

Çıkabilirsen

Burda daha ucuz, kargo masrafıyla 1170TL falan oluyor.

hp pavilion mouse 3 senedir kullanıyorum gercekten muthis birsey elim terlemesine rağmen hic kaymiyor. hem suan muthis bir indirimde. / klavye olarak ise laptop klavyesi gibi hp pavilion 600 kablosuz klavye hissiyatı muhteşem, ayrıca sessiz klavye. önerim bunlardır hayırlı bayramlar

edit: 1000₺ çok az aşacaktır
Sadece mouse için sadece 1000tl butçem var hocam.
Burda daha ucuz, kargo masrafıyla 1170TL falan oluyor.
Hocam güven olur mu bu şekilde. Markayı da ilk defa duyuyorum. Bilindik mi bir marka mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,337
Üyeler
195,601
Son üye
starrynight
Geri