Öneri 1000tl yatırım yapacağım 2-3 aylığına hangi coine basmalıyım?

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
832
2-3 aylığına 1000 lirayı basmak istiyorum alıp bırakacağım sizce hangi coini almalıyım ilk deneyimim olucak

Hot'ın geleceği var gibi.

2-3 aylığına 1000 lirayı basmak istiyorum alıp bırakacağım sizce hangi coini almalıyım ilk deneyimim olucak
Bu alana biraz daha hakim olmaya çalış daha sonra kendi aklına yatanı yap. Burda her kafadan ayrı ses çıkar, aklın daha çok karışır.

Bu alana biraz daha hakim olmaya çalış daha sonra kendi aklına yatanı yap. Burda her kafadan ayrı ses çıkar, aklın daha çok karışır.
doğru dediniz hocam bu alana hakim olmak için ne yapmalıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
-Decentraland
-SandBox
Ben Yatırım Yapsam bunları düşünürüm.
Tabi siz kapsamlı araştırma yapın.İnternetten Yabancı Uzmanların Önerilerini Vs dinleyebilirsin ona göre kendi kararını verirsin.

doğru dediniz hocam bu alana hakim olmak için ne yapmalıyım
Ben sana sadece sabırlı ol, riske girebileceğin miktarı ortaya koy gibi basit tavsiyelerde bulunabilirim. Kripto dünyasına girecekler için uzmanların verdiği tavsiyeleri araştır bu alana hakimiyetin biraz arttıktan sonra kripto uygulamalarında işlem yapmayı öğrenmek için eğitim videolarını izle.

Paranın bir anda hiç olabileceği riskini alıp ona göre yatırım yap bence. 1000 lira benim hayatımdan hiç bir şey etkilemez diyorsan hiçbir sorun yok en dibi görmüş coine gir. İcp şuan dibin dibinde mesela her yatırımcısını üzdü. Bu işte de birileri üzülecek ki birileri sevinsin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri