1000tl ye forza horizon 5 alınır mı

10ur10

80+
Reaksiyon skoru
199
microsoft storeda bir türlü indirime denk gelemedim 1000 tl ye bir oyuna para vermek istemiyorum çok arada kaldım bu fiyata forza horizon 5 standart alınır mı 10 gün içinde indirim gelir mi gelse ne kadara düşer?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
microsoft storeda bir türlü indirime denk gelemedim 1000 tl ye bir oyuna para vermek istemiyorum çok arada kaldım bu fiyata forza horizon 5 standart alınır mı 10 gün içinde indirim gelir mi gelse ne kadara düşer?
1000 lira hayatta etmez 4 yıllık oyun zaten. 1 sene içinde yenisini de gelecek boşa para.

1000 lira hayatta etmez 4 yıllık oyun zaten. 1 sene içinde yenisini de gelecek boşa para.
kafa dağıtmalık tek oyun olarak düşünüyorum ama haklısın 1000 tl ye değmez
sadece microsot storedan alıcam başka harici bir yerden indirmeyecem

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kafa dağıtmalık tek oyun olarak düşünüyorum ama haklısın 1000 tl ye değmez
sadece microsot storedan alıcam başka harici bir yerden indirmeyecem
şu an xboxta hiç indirim vs yok
indirim olmadan parasına değebilecek de gördüğüm kadarıyla sadece fallout 4 ve gears of war var

50 liraya falan sınırsız gamepass satıyolar aldım 3 aydır sorunsuz oynuyorum düşünün isterseniz

50 liraya falan sınırsız gamepass satıyolar aldım 3 aydır sorunsuz oynuyorum düşünün isterseniz
yok teşekkür ederim 1 tane oyun yeter bana
the crew motorfest çıkmış 470 tl gibiydi sanırım sizce değer mi forza gibi olmasada

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
Forza Horizon 5 önermem.Neden mi? Özellikle Dualsense Controller'den oynuyorsan Microsoft'dan alma.Kol görmeme sorunuyla karşılaşabilirsin ekstra olarak bence FH5 abartılmış bir oyun.Onun yerine The Crew Motorfest öneririm.

Xbox game pass üyleiğinde yokmu forza 5 baktın mı

zamanında 550ye falan almıştım çok iyi araç egzoz modları var toplu paket olarak online banda yemiyorsun kontrolcü veya direksiyon seti yoksa hiç alma varsa alınır sarıyor

korsan indir

Forza 6 çıkıyor ona o para verilmez. Bi ay gamepass al sömür daha iyi

kardeş oyuncustoreden ben aldım premium aldım ben standart versiyonunu oynuyorum şuan istersen verebilirim paran cebinde kalır vereceğim hesap premium

Ederi 200 300.
Online oynamayacaksan para vermeye gerek yok şu oyunlara...

Geri