1000tlye kadar hafif mouse önerisi

Tuhoiisa

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
1000
Şu anda kullandığım fare AOC AGM700. İlk aldığımda Everest SGMX10'dan geçmiştim, o yüzden bayağı hafif geliyordu. Ama artık gerçekten sanki taş sürüklüyormuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden 1000 TL'ye kadar bir fare arıyorum. Tutuş türümü bilmiyorum, ama Razer DeathAdder V2 HyperSpeed'i denediğimde oldukça rahat etmiştim, o yüzden o tarz bir fare arıyorum.

Şu anda kullandığım fare AOC AGM700. İlk aldığımda Everest SGMX10'dan geçmiştim, o yüzden bayağı hafif geliyordu. Ama artık gerçekten sanki taş sürüklüyormuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden 1000 TL'ye kadar bir fare arıyorum. Tutuş türümü bilmiyorum, ama Razer DeathAdder V2 HyperSpeed'i denediğimde oldukça rahat etmiştim, o yüzden o tarz bir fare arıyorum.
CORSAIR KATAR PRO XTveya
CORSAIR KATAR PRO WİRELESS
Katar pro xt modeli kablolu çok daha hafif razer v2 x hyperspeed den
Katar pro wireless modeli kablosuz razer v2 x hyperspeed den yinede hafif 10gr felan bu bütçeye en iyileri bunlar birde steelseries prime+ steelseries prime var bu mouselar hakkında bilgim yok

glorius model o minus kullanıyorum, ağırlık konusunda on numara bir mouse. Sadece 58 gram. Bu fiyatta bulabileceğiniz en hafif mouselerden biride bu sanırım. Kablosu da çok iyi , kablo varmış gibi hissettirmiyor oda esnek ve hafif. Yazılımı , ışıklandırması vs gayet stabil.

Geri