1000w beyaz PSU ne önerirsiniz?
Hocam 100₺ farkla 1200w versiyonu varTHERMALTAKE TOUGHPOWER GT 1000W GOLD 80PLUS GEN5 FULL MODÜLER BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GT 1000W GOLD 80PLUS GEN5 FULL MODÜLER BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sistem beyaz ve kablolama konusunda kötü bir görüntüyü engellemek için beyaz PSU istiyorum.
geçenlerde rm1000e gelmişti ama stoğu tükendi şu an gördüğüm alınabilir tek beyaz psu bu ama benim önerim beyaz psu aşkından vaz geçip bu fiyata daha iyi bir psu almak.
Thermaltake ile Lian Li arasında tercihiniz nedir?Hocam 100₺ farkla 1200w versiyonu var
![]()
Thermaltake Toughpower GT Snow 1200W PS-TPT-1200FNFAGE-W 80+ Gold PCIe 5.1 ATX 3.1 Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Thermaltake Toughpower GT Snow 1200W PS-TPT-1200FNFAGE-W 80+ Gold PCIe 5.1 ATX 3.1 Full Modüler Power Supply fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Amazonda Asiahorse ürünleri satılırken https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZJ7RKR bunu almıştım yeğenim beğenince ona verdim sorunsuz 1 sene kullanmıştım. Bu linkteki ürün de 18awglik ürün gayet iyiye benziyor. Satıcı/üretici Kanadalı olarak gözüküyor Çinli değil kalitelidir.Kablolalara ek yapmak arızaya sebebiyet verir mi?
Kablolara ek yapmak çok sağlıklı olmadığını düşünüyorumAmazonda Asiahorse ürünleri satılırken https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZJ7RKR bunu almıştım yeğenim beğenince ona verdim sorunsuz 1 sene kullanmıştım. Bu linkteki ürün de 18awglik ürün gayet iyiye benziyor. Satıcı/üretici Kanadalı olarak gözüküyor Çinli değil kalitelidir.
Haklısın adamlar Türkiye'de yaşayan Faruk.A nickli birinin bilgisayarını bozabilmek için üretmişlerdir bunu. 1461 Amazon yorumunda 4.5 ortalama puan almasına rağmen ki bu Japonya'sından tut Hindistan'ına kadar dünyadaki tüm Amazon sitelerindeki yorumların toplamı. Amazon ne hikmetse hala bu ürünü dünya çapında satılmasına izin veriyor çok iyi oldu bunu yakaladığın. Hata bende neden millete akıl veriyorsam. Sen 10bintlye yeni beyaz psu al.Kablolara ek yapmak çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum
Evet öyle yapacağım teşekkür ederimHaklısın adamlar Türkiye'de yaşayan Faruk.A nickli birinin bilgisayarını bozabilmek için üretmişlerdir bunu. 1461 Amazon yorumunda 4.5 ortalama puan almasına rağmen ki bu Japonya'sından tut Hindistan'ına kadar dünyadaki tüm Amazon sitelerindeki yorumların toplamı. Amazon ne hikmetse hala bu ürünü dünya çapında satılmasına izin veriyor çok iyi oldu bunu yakaladığın. Hata bende neden millete akıl veriyorsam. Sen 10bintlye yeni beyaz psu al.