Neler Yeni

100cc motorla kaza ve cezalar hakkında birkaç soru

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Dostlar peder mahallede işe gitmek için 100cc bir motor kullanıyor. İş yerinden bir kaç akıllı pederin motorunu izinsiz alıp kaza yapıyorlar. Şimdi motorun sigortası falan yok. Bu kaza yapan akıllının da ehliyeti yok. 8.200tl ceza kesilmiş. Şimdi sorum şu; benim peder ceza alır mı? Alırsa ne kadar alır? Motorun sigortası yok oraya ödeme yapacak mıyız? E devlette sadece ceza görünüyor plakaya oda pederin adına değil. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Dostlar peder mahallede işe gitmek için 100cc bir motor kullanıyor. İş yerinden bir kaç akıllı pederin motorunu izinsiz alıp kaza yapıyorlar. Şimdi motorun sigortası falan yok. Bu kaza yapan akıllının da ehliyeti yok. 8.200tl ceza kesilmiş. Şimdi sorum şu; benim peder ceza alır mı? Alırsa ne kadar alır? Motorun sigortası yok oraya ödeme yapacak mıyız? E devlette sadece ceza görünüyor plakaya oda pederin adına değil. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.
ceza motora mı kullanıcıya mı yazılmış

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Motor kimin üstüneyse cezayı o ödemek zorunda yasal olarak. Kaza yapan kişi parayı verirse bilemem tabii.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motor kimin üstüneyse cezayı o ödemek zorunda yasal olarak. Kaza yapan kişi parayı verirse bilemem tabii.
Başka bir ödeme yapılır mı? Motoru izinsiz aldıkları için 4.5 4.5 verecekler. Polisin dediğine göre çalıntı motor olarak şikayet edebilirmişiz. Etmeyelim diye parayı onlar ödeyecek. Tabii motor pert oldu orası ayrı mesele.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Çağan Batur Karaköz
Merhaba Caganbaturr2 instagram üzerinden bana ulaşır mısın cezanızı sildirmek için size bir tutanak yazısı hazırlayacağım. daha önce aynı olay başıma geldi sildirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,261
Üyeler
161,424
Son üye
zipirhasan
Top Bottom