akagoblin
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Tek sebebi tall man ama hala bulunur 175k civarına kalmış duke 390lar ama bakımı pahalıBugün dünden daha fakirsen...
Tek sebebi tall man ama hala bulunur 175k civarına kalmış duke 390lar ama bakımı pahalıBugün dünden daha fakirsen...
Dostum tekerine taş yoluna makas atılmasın. Bu arada dostum hangi tarz motor bakıyordun naked rc vs mibütçeyi zorlayabileceğimi zannetmiyorum ama öneri için teşekkürler
Cb250r serisi nasıl güncelmişlerdi en sonrc , naked/roadster ve naked tarzı
140k bandında temizleri varmışİncelemelerine bakmıştım güzel motor ama onların da temizleri 170k bandında sanırım
Var da 250 almak daha mantıklı değilmi çok fiyat farkı yok ns200 ile n250 arasındaRs200 ya da ns200 yok mu o fiyatlara?
O da aklımda rc almazsam ya 250nk ya da 250n alacağımnk250 bebek gibi motor tam şehir içi kullanmalık
Hocam konuşmalarımda yazıyor aslında ne tarz motorlar istediğim ama tekrar söyleyeyim önceliğim racing tarzı ama naked/roadster nakedlere de tamamım. Aklımda 250sr var sizce nasıldır? Ekstra olarak sizce ns200 mü n250 mi 250nk mı şimdiden teşekkürler.Saçma saçma yok ktm yok kawasaki bunlara yönelme. Zaten duke 390 bulamazsın o paraya unut. Bakımları ve parçaları pahalı ktm'in. Zaten Türkiye'de çok fazla satışta olan ilanda yok. Çoğu ölü kilometrelerde. Ortalama temiz 390 180k'dan başlıyor. MT25, 125 vs kullanıcıları da çok entellektüel kullanıcılar değil ne de olsa. Şu aşamada sıfır motor al derim. Hangi tarz istediğini de belirtmemişsin o kadar yoruma rağmen o yüzden her tarzdan motor bırakıyorum.
![]()
Kazanmak İçin Sür! — CFMOTO Türkiye
Her sürüşte farklı ve keyifli deneyimler edinmeye fırsat tanıyan 250SR Sport Racing motosiklet modeli, CF Moto online kataloğunda sizlerle buluşuyor!www.cfmoto.com.tr
![]()
250 NK İle Ritmi Yakala! — CFMOTO Türkiye
Şık tasarımı, üstün performansı ve dayanıklı yapısı ile ön plana çıkan CF Moto 250 NK motosiklet modeli ile alakalı detaylı bilgiye buradan ulaşmanız mümkün!www.cfmoto.com.tr
![]()
Hero Xpulse 200, Mileage, Specifications, Photos, Xpulse 200 On Road Price in India – HeroMotoCorp
The all new Hero Xpulse 200 comes with a high ground clearance of 220 mm, programmed fuel injection, turn-by-turn navigation and dual purpose tyres. You can find the specifications, mileage, launch date and the on road price in India here.www.heromotor.com.tr
![]()
Pulsar NS 200 UG2 - 60 Ay Vadeli Taksit İmkanı - eKuralkan
Pulsar NS 200 UG fiyatı, 60 ay vadeli taksit imkanı ile Pulsar NS 200 UG satın alın. Güvenli ödeme kuralkan güvencesi ile satın alın.www.ekuralkan.com
![]()
Pulsar RS 200 - Pulsar RS 200 Fiyat - eKuralkan
Pulsar RS 200, ekuralkan güvencesi ile 60'aya varan vadeli taksit imkanı ile hemen sahip olun. RS 200 fiyatı.www.ekuralkan.com
CF-Moto'dan yana Bajaj'ı öneririm. NS200 tarafında ikinci eller biraz sıkıntılı nedense kurye motoru olarak NS200 daha çok kullanılıyor.