100k araç önerisi tavsiyesi

ZhaoRcun

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Arkadaşlar 100 ü geçmicek şekilde ilk arabam olucak başımı ağritmicak duruşu güzel olacak linkleriniz varsa atmanızı rica ederim sizde

1-) chevrolet cruze 1.6
2-)hyundai i20 1.2d-cvvt
3-)volvo s40
4-)ford focus mk2 veya mk2.5
5-)opel astra h kasa
aklımda bunlar var eğer dizel araba alacaksan km'si fazla olmasın ve alırken iyi bir yere ekspertiz yaptır ve manuel araba kullanabiliyorsan manuel al başını ağrıtmaz şimdiden hayırlı olsun

Chevrolet parça sıkıntısı çekebilir
1-) chevrolet cruze 1.6
2-)hyundai i20 1.2d-cvvt
3-)volvo s40
5-)opel astra h kasa
aklımda bunlar var eğer dizel araba alacaksan km'si fazla olmasın ve alırken iyi bir yere ekspertiz yaptır ve manuel araba kullanabiliyorsan manuel al başını ağrıtmaz şimdiden hayırlı olsun

@Denizgezen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-) chevrolet cruze 1.6
2-)hyundai i20 1.2d-cvvt
3-)volvo s40
5-)opel astra h kasa
Chevrolet alınmaz parçaları çok pahalı ve 2024den sonra dahada pahalancak ve piyasası düşecek diye tahmin ediyorum

Fluence.

arkadaşlar fiyatımı biraz daha artırıcam 150 k clio falan nasıldır rcz ve clio arasında kaldım hıza tutkum vardır

arkadaşlar fiyatımı biraz daha artırıcam 150 k clio falan nasıldır rcz ve clio arasında kaldım hıza tutkum vardır
Rcz alabilirsin ama başını ağrıtabilir çoğu da gençlerin altında hat safhada temiz bir rcz bulacağını sanmıyorum bulursan da acayip paralar isterler.
1.6 thp motorlu bir rcz alırsan ahım şahım başını ağrıtmaz güzel bir motordur kendisi gerek gidişi gerek parçası
Clioya gelirsek hangi motoru 1.5 dizel 1.6 benzinli vs.?

farketmez

Suzuki vitara bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,785
Üyeler
187,986
Son üye
berkexjok
Geri