Squirtle48
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Ama şöyle de bir şey var. 3-4 yıl önce falan toplamıştım sanırım, döneminin son sistem diyebileceğimiz bir sistemim vardı. Samsung Odyssey G7 monitörüm falan vardı yani düşünün ve o sistemden oldukça memnundum. İstediğim her oyunu 2k'da oynuyordum sorun sıkıntı olmadan. Yine ekran kartı 3080'di. Hayatım boyunca hep Nvidia kullandım, hep memnun kaldım, o yüzden ekran kartında değişikliğe gitmeyi düşünmüyorum. Önerileriniz, düşündüğünüz için içten teşekkür ederim. Sistemin de beyaz olması için biraz fazla ödemeyi göze almış durumdayım.Parca kalitesi guzel ama mesela 2k sistemi değil.Fiyat vermek dogru olmaz.35 k denir simdi fakat 3080li sisteme de 35k verilmz.Ama parca kalteleri de saglam.Ek olarak beyaza tsktiysaniz ve nvdu istiyorsaniz kazık fiyattsn sistem almaniz gerekiyor.Şahsen 4090 varkende sirf beyaz diye de bilemedim.Bence sistem komple beyaz olma yerine beyaz kasa secenegi var onu secip alabilirsiniz.
Dipnot bu sistemde kasa ozellestirmesi daha iyi
Powerfull 9A-RTX4090 - Game Garaj
Powerfull 9A-RTX4090 ,Gücünü Yeni Nesil AMD İşlemci Ve Nvidia GeForce RTX 4090 Ekran Kartından Alan, Powerfull 9A-RTX4090 hazır sistem oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçeneği ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Şimdi oturup bi etraflıca düşününce 4090'ı gereksiz bulmaya başladım. Neden diye soracak olursanız, zaten ben bu kartı o kadar kastıracak seviye de kullanmayacağım. Eski sistemimin benzerini geri toplamak daha mantıklı gelmeye başladı şimdi. Şu sahibinden de bulduğum fiyatı, içerikte bir kaç değişikle 38.250 TL'ye kadar düşürdüm (pazarlıksız). Pazarlıklarla 35-36k'ya toplasam, üstüne de bir monitör, oynayacağım oyunlarda bence bana fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum. + Full beyaz renk olacak sistem, taktım.
Önceki sistemden kalma Samsung 1tb Evo+'dı galiba M2 SSD'm var. Klavye ve mouse'umda var. Onları satın almayacağım.
Edit: Bu arada sistem kendi profilimde varmış, şimdi baktım. İncelemek isterseniz, bakabilirsiniz.