100K Laptop Önerileri

Hocam 100k ya 5070ti mi var , bakmadim sadece soruyorum, 5080-5090 ne bayağı var o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel laptop ama ,acer yada trrek msi kasalardan iyidir

Güzel duruyor tabi kalitesini kullanan sormak lazım

amaç oyunsa 5070pc +iş için 4050 laptop gibi kombo da 100k ya çıkabilir
Evet öylesi mantıklı da tek cihaz alınacak o da laptop olacak hocam.

Hocam 100k ya 5070ti mi var , bakmadim sadece soruyorum, 5080-5090 ne bayağı var o zaman

Güzel laptop ama ,acer yada trrek msi kasalardan iyidir
5080ler 110dan başlıyor da intel falan olunca çok sıcak bakmadım, daha fazla çıkmaya da gerek görmedim

Erazerin üst serileri çok başarılı. Trendyolda kod kupon kampanyası varken buradan bak derim

Hocam intel ve marka biraz soru işareti açıkçası, mesela neden gamegaraj 9955hx3d varken bunu almalıyım?

Hocam intel ve marka biraz soru işareti açıkçası, mesela neden gamegaraj 9955hx3d varken bunu almalıyım?
- Game garaj ve bu aynı distribütörden geliyor.
- Alman markası tr ye yeni giriyor o yüzden sağlam fiyatları var.
- üst segmentlerde yorumları oldukça pozitif. Yakında 18” leri gelecek.
- gamegaraj ön sipariş, bu hemen teslim.
- işlemci kıyasını da koyuyorum.

Ekler

• IMG_2569.webp
    IMG_2569.webp
    143.4 KB · Hit: 31
5070 yerine az daha verip 12gb vramli 5070ti daha mantıklı geliyor hocam, işlemcisi de daha iyi oluyor tabi, 85e falan var 9955hx'li gamegaraj modeli. Omen de Intel olunca kafam karışıyor son yıllarda biraz batırdılar malum, soğutuyor insanı kendinden.

- Game garaj ve bu aynı distribütörden geliyor.
- Alman markası tr ye yeni giriyor o yüzden sağlam fiyatları var.
- üst segmentlerde yorumları oldukça pozitif. Yakında 18” leri gelecek.
- gamegaraj ön sipariş, bu hemen teslim.
- işlemci kıyasını da koyuyorum.
İşlemci kıyasında çok ilgimi çeken bir şey göremedim, igpu ve fazla ram şeyi gereksiz şahsen, 1nm fark iyi denilebilir fakat performans karşılaştırması ve L3 farkından ötürü AMD daha mantıklı duruyor bana kalırsa.

5070 yerine az daha verip 12gb vramli 5070ti daha mantıklı geliyor hocam, işlemcisi de daha iyi oluyor tabi, 85e falan var 9955hx'li gamegaraj modeli. Omen de Intel olunca kafam karışıyor son yıllarda biraz batırdılar malum, soğutuyor insanı kendinden.

İşlemci kıyasında çok ilgimi çeken bir şey göremedim, igpu ve fazla ram şeyi gereksiz şahsen, 1nm fark iyi denilebilir fakat performans karşılaştırması ve L3 farkından ötürü AMD daha mantıklı duruyor bana kalırsa.
Benim amacımda işlemci arasında dev fark olmadığını göstermek :) tercihine saygı duyarım hocam erazer bana daha mantıklı gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,658
Üyeler
183,789
Son üye
Knight214
Geri