- Konu Sahibi Konu Sahibi
220w soğutuyor gözüküyor incelemeler ancak önerdiğiniz bir soğutucu varsa öneriniz bekliyorum hocamBaşın ağrır durur dost tavsiyesi
220w soğutuyor gözüküyor incelemeler ancak önerdiğiniz bir soğutucu varsa öneriniz bekliyorum hocamBaşın ağrır durur dost tavsiyesi
.Başın ağrır durur dost tavsiyesi
Normalde başka model önerecektim de 7 bine bu da iyiymiş buna bakabilirsiniz en tepe seviye sayılabilecek Platinium sertifikali bir model marka da güvenilir.Ekran kartını muhtemelen sık sık değiştiririm o sebeple PSU sorun yaratmasın diye öyle seçim yaptım hocam. Kaliteli PSU seçmek düşündüğümden zor işmiş 6'ya öneriniz varsa öneriye açığım.
Hocam döktürmüşsünüz. Enermax'ın bu PSU'sunu duymuştum ama ben bakarken kalmamıştı piyasada. Nzxt'nin kasalarını gerçekten çok beğeniyorum. Hepsi birbirinden güzel tavsiyeler olmuş çok sağolun.kasa önerim
ssd![]()
Nzxt H7 Flow 2024 CM-H72FB-01 Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Nzxt H7 Flow 2024 CM-H72FB-01 Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma : Amazon.com.tr
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
sıvı soğutma
![]()
ARCTIC AR ACFRE00109A Liquid Freezer II - 420 A-RGB Intel-AMD İşlemci Destekli PWM Sıvı Soğutucu - idefix
ARCTIC AR ACFRE00109A Liquid Freezer II - 420 A-RGB Intel-AMD İşlemci Destekli PWM Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
rgbsiz sıvı spüutma
Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel/AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (ACFRE00137A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel/AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (ACFRE00137A) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
psu isteğe bağlo 1650 de seçebilirsiniz
monitörde öğrenci indirimni ile alabilrisiniz
anakart uyguna isterseniz
GIGABYTE B850 EAGLE WIFI6E AMD AM5 ATX Gaming Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE B850 EAGLE WIFI6E AMD AM5 ATX Gaming Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
rgbsiz ram
![]()
Kingston 32GB Beast Black EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (KF560C30BBE-32TR)
Kingston 32GB Beast Black EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (KF560C30BBE-32TR) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bunlar öneri istediğinizi eklliyebilirsiniz
attığımın fp olarak iyi olduğunu düşünüyorumNormalde başka model önerecektim de 7 bine bu da iyiymiş buna bakabilirsiniz en tepe seviye sayılabilecek Platinium sertifikali bir model marka da güvenilir.
bişi değil beğendiyseniz ne mutluHocam döktürmüşsünüz. Enermax'ın bu PSU'sunu duymuştum ama ben bakarken kalmamıştı piyasada. Nzxt'nin kasalarını gerçekten çok beğeniyorum. Hepsi birbirinden güzel tavsiyeler olmuş çok sağolun.
Ek olarak bu da güzel, Tier Listlerde en üst seviyede genelde, Asus ROG Loki serisi ile aynı seviyede yani, ve 1200W ama fiyat yine 8K.Ekran kartını muhtemelen sık sık değiştiririm o sebeple PSU sorun yaratmasın diye öyle seçim yaptım hocam. Kaliteli PSU seçmek düşündüğümden zor işmiş 6'ya öneriniz varsa öneriye açığım.
80 Plus Platinium çok cezbedici ancak Rajintek'in PSU üreticisini bilmiyorum. Yine de teşekkür ederim hocamNormalde başka model önerecektim de 7 bine bu da iyiymiş buna bakabilirsiniz en tepe seviye sayılabilecek Platinium sertifikali bir model marka da güvenilir.
Shroud hocamdan taze f/p bir PSU önerisi geldi hocam ama yine de sağolunEk olarak bu da güzel, Tier Listlerde en üst seviyede genelde, Asus ROG Loki serisi ile aynı seviyede yani, ve 1200W ama fiyat yine 8K.
![]()
NZXT 1200W C1200 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 Gen5 Güç Kaynağı
NZXT 1200W C1200 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 Gen5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Güzel soru gerçektenMonitörü niye asus almadınız![]()
Attığın da iyi ben de onun 1200 lüğünü atacaktım zaten bunu görmesem.attığımın fp olarak iyi olduğunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bişi değil beğendiyseniz ne mutlu
Arkadaşın attıgı gibi artic öneririm pişman olmazsın.220w soğutuyor gözüküyor incelemeler ancak önerdiğiniz bir soğutucu varsa öneriniz bekliyorum hocam
RGB'siz olan Artic 3'ten gideceğim gibiArkadaşın attıgı gibi artic öneririm pişman olmazsın.
Kuşkun olmasın al geçRGB'siz olan Artic 3'ten gideceğim gibi![]()