Neler Yeni

100klık Steam Hesabımı Nasıl Satabilirim?

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Steam hesabım rahat 100k civarı eder. Bu hesabı satmak istiyorum da bunu nasıl satabilirim? Bildiğiniz yabancı siteler var mı türk biri alamaz herhalde bu kadar paraya?

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
link atsana

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100k lık hesap ne hocam oyun itemleri ile beraber mi 100k
Mesaj otomatik birleştirildi:

link atabilir misiniz
Hesabımı paylaşmak istemediğim için koymadım. 3k civarı oyun var itemler falan var csgoda 100kdan rahat fazla ediyor. Eskisi gibi oyun oynamadığım için elden çıkarmak istiyorum da nereden satabilirim onu bulamadım.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
çok merak ettim bende. link atar mısın 100k lık hesap ise zaten tanınan bir hesaptr
Dostum emin ol ki 100k çok para değil bu devirde. Hesabım hem 8 yıllık hem değerli çok oyun var ve cs içinde de baya yatırımım var. Sanırsam yatırımları elden çıkarıp satabilirsem öyle satacağım hesabı.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Steam hesabım rahat 100k civarı eder. Bu hesabı satmak istiyorum da bunu nasıl satabilirim? Bildiğiniz yabancı siteler var mı türk biri alamaz herhalde bu kadar paraya?
Hocam en kolay yolu csdeki tüm itemlerinizi satın. Sonra Steam bakiyeyi 20-30 komisyonla bozdurun. Kalan hesabıda değerine göre verin

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Bynogame den çıkartabilirsin csgodaki itemleri.
Aynen dostum sanırsam öyle yapacağım da hesabı da elden çıkarmak istiyordum da bakıcaz artık.

Hocam en kolay yolu csdeki tüm itemlerinizi satın. Sonra Steam bakiyeyi 20-30 komisyonla bozdurun. Kalan hesabıda değerine göre verin
En mantıklısı bu gözüküyor teşekkürler.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Aynen dostum sanırsam öyle yapacağım da hesabı da elden çıkarmak istiyordum da bakıcaz artık.

En mantıklısı bu gözüküyor teşekkürler.
Rica ederim. Tek seferde bozdurmak zor olur. DonanımHaber forumunda oyun satın almak isteyen pek çok insan var. İkinci el bölümünde bakın kim ne istiyor Steam bakiyeyle gift şeklinde de satabilirsiniz

jımalya

80+ Bronze
ruyanda anca satarsin o paraya onu gectim 10k ya bile zor

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Rica ederim. Tek seferde bozdurmak zor olur. DonanımHaber forumunda oyun satın almak isteyen pek çok insan var. İkinci el bölümünde bakın kim ne istiyor Steam bakiyeyle gift şeklinde de satabilirsiniz
İşte karar vermedim aslında yatırımlarıma devam etmek istiyorum olmadı yeni bir hesap açıp ona nakledicem itemleri sonra hesabı satıcam yine de tekrardan teşekkürler.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
İşte karar vermedim aslında yatırımlarıma devam etmek istiyorum olmadı yeni bir hesap açıp ona nakledicem itemleri sonra hesabı satıcam yine de tekrardan teşekkürler.
Rica ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,383
Üyeler
162,976
Son üye
mupak57
Top Bottom