link atsana
Hesabımı paylaşmak istemediğim için koymadım. 3k civarı oyun var itemler falan var csgoda 100kdan rahat fazla ediyor. Eskisi gibi oyun oynamadığım için elden çıkarmak istiyorum da nereden satabilirim onu bulamadım.100k lık hesap ne hocam oyun itemleri ile beraber mi 100k
Mesaj otomatik birleştirildi:
link atabilir misiniz
Dostum emin ol ki 100k çok para değil bu devirde. Hesabım hem 8 yıllık hem değerli çok oyun var ve cs içinde de baya yatırımım var. Sanırsam yatırımları elden çıkarıp satabilirsem öyle satacağım hesabı.çok merak ettim bende. link atar mısın 100k lık hesap ise zaten tanınan bir hesaptr
Hocam en kolay yolu csdeki tüm itemlerinizi satın. Sonra Steam bakiyeyi 20-30 komisyonla bozdurun. Kalan hesabıda değerine göre verinSteam hesabım rahat 100k civarı eder. Bu hesabı satmak istiyorum da bunu nasıl satabilirim? Bildiğiniz yabancı siteler var mı türk biri alamaz herhalde bu kadar paraya?
Aynen dostum sanırsam öyle yapacağım da hesabı da elden çıkarmak istiyordum da bakıcaz artık.Bynogame den çıkartabilirsin csgodaki itemleri.
En mantıklısı bu gözüküyor teşekkürler.Hocam en kolay yolu csdeki tüm itemlerinizi satın. Sonra Steam bakiyeyi 20-30 komisyonla bozdurun. Kalan hesabıda değerine göre verin
Rica ederim. Tek seferde bozdurmak zor olur. DonanımHaber forumunda oyun satın almak isteyen pek çok insan var. İkinci el bölümünde bakın kim ne istiyor Steam bakiyeyle gift şeklinde de satabilirsinizAynen dostum sanırsam öyle yapacağım da hesabı da elden çıkarmak istiyordum da bakıcaz artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En mantıklısı bu gözüküyor teşekkürler.
İşte karar vermedim aslında yatırımlarıma devam etmek istiyorum olmadı yeni bir hesap açıp ona nakledicem itemleri sonra hesabı satıcam yine de tekrardan teşekkürler.Rica ederim. Tek seferde bozdurmak zor olur. DonanımHaber forumunda oyun satın almak isteyen pek çok insan var. İkinci el bölümünde bakın kim ne istiyor Steam bakiyeyle gift şeklinde de satabilirsiniz
Rica ederimİşte karar vermedim aslında yatırımlarıma devam etmek istiyorum olmadı yeni bir hesap açıp ona nakledicem itemleri sonra hesabı satıcam yine de tekrardan teşekkürler.