100klık Steam Hesabımı Nasıl Satabilirim?

exxus26

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
Steam hesabım rahat 100k civarı eder. Bu hesabı satmak istiyorum da bunu nasıl satabilirim? Bildiğiniz yabancı siteler var mı türk biri alamaz herhalde bu kadar paraya?

link atsana

100k lık hesap ne hocam oyun itemleri ile beraber mi 100k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link atabilir misiniz

100k lık hesap ne hocam oyun itemleri ile beraber mi 100k

link atabilir misiniz
Hesabımı paylaşmak istemediğim için koymadım. 3k civarı oyun var itemler falan var csgoda 100kdan rahat fazla ediyor. Eskisi gibi oyun oynamadığım için elden çıkarmak istiyorum da nereden satabilirim onu bulamadım.

çok merak ettim bende. link atar mısın 100k lık hesap ise zaten tanınan bir hesaptr
Dostum emin ol ki 100k çok para değil bu devirde. Hesabım hem 8 yıllık hem değerli çok oyun var ve cs içinde de baya yatırımım var. Sanırsam yatırımları elden çıkarıp satabilirsem öyle satacağım hesabı.

Steam hesabım rahat 100k civarı eder. Bu hesabı satmak istiyorum da bunu nasıl satabilirim? Bildiğiniz yabancı siteler var mı türk biri alamaz herhalde bu kadar paraya?
Hocam en kolay yolu csdeki tüm itemlerinizi satın. Sonra Steam bakiyeyi 20-30 komisyonla bozdurun. Kalan hesabıda değerine göre verin

Bynogame den çıkartabilirsin csgodaki itemleri.
Aynen dostum sanırsam öyle yapacağım da hesabı da elden çıkarmak istiyordum da bakıcaz artık.

Hocam en kolay yolu csdeki tüm itemlerinizi satın. Sonra Steam bakiyeyi 20-30 komisyonla bozdurun. Kalan hesabıda değerine göre verin
En mantıklısı bu gözüküyor teşekkürler.

Aynen dostum sanırsam öyle yapacağım da hesabı da elden çıkarmak istiyordum da bakıcaz artık.

En mantıklısı bu gözüküyor teşekkürler.
Rica ederim. Tek seferde bozdurmak zor olur. DonanımHaber forumunda oyun satın almak isteyen pek çok insan var. İkinci el bölümünde bakın kim ne istiyor Steam bakiyeyle gift şeklinde de satabilirsiniz

ruyanda anca satarsin o paraya onu gectim 10k ya bile zor

Rica ederim. Tek seferde bozdurmak zor olur. DonanımHaber forumunda oyun satın almak isteyen pek çok insan var. İkinci el bölümünde bakın kim ne istiyor Steam bakiyeyle gift şeklinde de satabilirsiniz
İşte karar vermedim aslında yatırımlarıma devam etmek istiyorum olmadı yeni bir hesap açıp ona nakledicem itemleri sonra hesabı satıcam yine de tekrardan teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,972
Üyeler
185,200
Son üye
serhattm
Geri