100k'ya kadar laptop önerisi

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
555
Bütçem 100k ya kadar çıkar. Aklımda 5070li laptoplar var. Sizin önerileriniz nedir? Soğutma benim için birinci öncelik. güçlü makina alıp cayır cayır yanmasındansa bir düşük olsun ama serin olsun isterim. 2.el Ankara içi 5070 bulamadım doğru dürüst. Şehir dışına da çıkamam şuanlık. O yüzden sıfır alma yönüne düştüm.

hayırlı olsun,
çok iyi duruyo tek sorun bence ben bu markayı bilmiyorum. Uzağım biraz bu konulara. soğutma işi nasıl sizce? test videolarına da bakacağım fiyatına göre çok iyi duruyor. SOğutma işi de okayse sipariş geçeceğim akşama

çok iyi duruyo tek sorun bence ben bu markayı bilmiyorum. Uzağım biraz bu konulara. soğutma işi nasıl sizce? test videolarına da bakacağım fiyatına göre çok iyi duruyor. SOğutma işi de okayse sipariş geçeceğim akşama
hocam incelemeyen bir tek ben kaldım bu ürünü her açıdan çekimi var bu kasanın 😁, soğutması ise laptop için yeterli düzeyde.

sıfır ayarında victus ryzen7 240 hz 2k ekran ddr5 32gb ram 1tb ssd rtx4070 8 gb düşünürsen yaz 1 sene garantisi var

hocam incelemeyen bir tek ben kaldım bu ürünü her açıdan çekimi var bu kasanın 😁, soğutması ise laptop için yeterli düzeyde.
donanım arşivinden bakıyorum. ısınma var ama normal seviyede bence. güzel gidiyo şuanlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır ayarında victus ryzen7 240 hz 2k ekran ddr5 32gb ram 1tb ssd rtx4070 8 gb düşünürsen yaz 1 sene garantisi var
teşekkür ederim hocam victus serisi bende var 4050 cayır cayır yanıyo 4070i bilemem ama victusa uğramam bir daha. genel hpye uğramam aslında. Servis sorunu yaşadım ve bu yüzden bulaşmam bir daha.

hayırlı olsun,

bu 3d falan diyo 7 bin pahalı ama bütçeme okay değer mi ?

Geri