Neler Yeni

100MBPS İÇİN HANGİ OPERATÖR

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Kadir Efe Ulusoy
İyi mi? Arkadaşım bu firma yüzünden portundan oldu 1 senedir interentsiz neymiş efendim twiterdan internet sorunu yaşadığını yazdığı için sözleşme feshi yapılmış portta gitdii böyle saçma sapann bir firmayı kullanmayın. Bu mağdurluğu yaşayan çok
tamamdda kankam nerden başvuru yapıcam tıklayın diyor tıklanmıyor

İyi mi? Arkadaşım bu firma yüzünden portundan oldu 1 senedir interentsiz neymiş efendim twiterdan internet sorunu yaşadığını yazdığı için sözleşme feshi yapılmış portta gitdii böyle saçma sapann bir firmayı kullanmayın. Bu mağdurluğu yaşayan çok
Ben bizzat müşteri hizmetlerine argo kelime hariç epeyce tartıştım sıkıntı yok bir defa değil birçok kez?

Kardeşim ben gördüğümü söylüyorum argo kim kullanmış da fesih etmişler şikayetvara gir görürüsn.
Ona bakarsan birçok firmanın var problem:) örnek bölgemdeki tt alt yapısında sorun var tt ekibi bizzat söyledi gerekli çalışmadan sonra ve bu problemi çözmez maliyetli fiber internet ile çözülür dedi ama oda hemen gelmez hatta gelmeyebilir dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
siyah kara
netgsm ve netman iss hakkında bilgisi olan var mı acaba fiyatları uygun ama hizmet nasıl merak ediyorum bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom