benim sana tavsiyem türknete geçmen ama yinede araştır istersen96-18
suanda bosaldı 1 tane kod nerdeİçişleri bakanlığının yapmış olduğu açık kapı uygulaması var ordan dilekçeni yazabilirsin. https://acikkapi.gov.tr/
Kablonet altyapısı varsa atla ama yoksa pahalıya gelir gıbırnet tavsiye ederim.Türk Telekom tahahütü eylülde bitiyor vdsl olarak en fp operatör hangisi gıbır-kablonet-comnet vs vs(oldukça ucuz olması benim için en iyisi
kablonet kutusu hem kablonet hemde türk telekom altyappısı varKablonet altyapısı varsa atla ama yoksa pahalıya gelir gıbırnet tavsiye ederim.
ne sorunlar yaşadınnetspeed gayet kaliteli ve ucuz
Kablonete atla deri kardeşim türkiye deki kendi altyapısından en iyi hizmet veren firmadır ilk başta yeni abonelere çok avantajlı değil gibi gelebilir ama sonraki taahhüt fiyatları bedava geliyor ben 2014 den beri kullanıyorum hd yayın modem ve uydu alcıı kiralama ücreti altın sinema paketi kablo bulut ve 100/20 sınırsız internet 375 tl bedava değil mi?kablonet kutusu hem kablonet hemde türk telekom altyappısı var
3 ay öyle sonra 430 ama tahahütsüz her müşteriyle ilgilenen netspped tahahütsüzKablonete atla deri kardeşim türkiye deki kendi altyapısından en iyi hizmet veren firmadır ilk başta yeni abonelere çok avantajlı değil gibi gelebilir ama sonraki taahhüt fiyatları bedava geliyor ben 2014 den beri kullanıyorum hd yayın modem ve uydu alcıı kiralama ücreti altın sinema paketi kablo bulut ve 100/20 sınırsız internet 375 tl bedava değil mi?
operatör önerisi reis bi sorun yaşamadım gayet kaliteli ve ucuzkablonet kutusu hem kablonet hemde türk telekom altyappısı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne sorunlar yaşadın