100MBPS İÇİN HANGİ OPERATÖR

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,679
Türk Telekom tahahütü eylülde bitiyor vdsl olarak en fp operatör hangisi gıbır-kablonet-comnet vs vs(oldukça ucuz olması benim için en iyisi

Ben tekrardan türknete geçtim. Kullandığım zaman zarfında hiç bir sıkıntı yaşatmadı bana.

Ben tekrardan türknete geçtim. Kullandığım zaman zarfında hiç bir sıkıntı yaşatmadı bana.
500tl vermek istemiyorum açıcası tahahütlü+100mbps 16mbps almak için en iyisi o zatenbiliyorum sadece 1000mbpslik paket var 100lük olsa beklemem geçerim

Ben yeni netspeedden türknet fibere geçiş yaptım. Netspeed son faturan 360 tl idi. 16 mbps download 3 uploud veriyordu.

davet kodu ile turknete geçebilirsin ilk 6 ay 420 falan o civarda bir şey ödüyorsun

davet kodu ile turknete geçebilirsin ilk 6 ay 420 falan o civarda bir şey ödüyorsun
kod olsa keşke eşşek tt 50mbpsi 16ya düşürdü faturayıda düşürmeden 300tlye 16-1 alıyorum 100-24 alabilecekken

arkadaşın dediği gibi eğer türknete geçeceksen kodu paylaşabilirim sana
geçerim 0 sıkıntı ise zaten emreden comneti duydum tahahütsüz ama 2-3 şikayet var müşteri temsilcisine başvurunca hesabını kapatmışlar 900tl kurulum+aktivasyon ücreti istiyorlar

geçerim 0 sıkıntı ise zaten emreden comneti duydum tahahütsüz ama 2-3 şikayet var müşteri temsilcisine başvurunca hesabını kapatmışlar 900tl kurulum+aktivasyon ücreti istiyorlar
Hiç onlara bulaşma kardeşim. Geç türknete ben sana birde kod vereyim indirimli faydalan.
Post automatically merged:

Sadece 600 tl kurulum ücreti alıyorlar başka da yok

Hiç onlara bulaşma kardeşim. Geç türknete ben sana birde kod vereyim indirimli faydalan.
Post automatically merged:

Sadece 600 tl kurulum ücreti alıyorlar başka da yok
600tl kurulum heryerde moda herhalde son 2 yılda çıktı ortaya bu arada başvuru ekrannda 16-1 alabilirsiniz diyor port yok sanırım dilekçe yazmam gerekiyor nasıl dilekçe oluşturayım

600tl kurulum heryerde moda herhalde son 2 yılda çıktı ortaya bu arada başvuru ekrannda 16-1 alabilirsiniz diyor port yok sanırım dilekçe yazmam gerekiyor nasıl dilekçe oluşturayım
altyapı sorguladığınızda ne kadar veriyor size türknet ona baktınız mı ?

Geri