Neler Yeni

Yardım 100TL ile en iyi internet sağlayıcısı ve paket önerisi

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aylık 100TL ile alabileceğim en iyi, en hızlı ve en güvenilir internet sağlayıcısı hangisidir? Ve hangi pakettir?

Bizim evin yakınında turkcell bayisi varmış ordan fiber kablo çektirebilirmişiz Benimde düşüncem şöyle

Turkcell superonline şu paketi alayım. 21 ay her ay 109tl + 3 ay +modem ücretsiz

1604427722532.png

Bu paketi veya turkcell superonline kullanan var mıdır? Herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım?

Şuanda 14mbps Download 0.6 mbps Upload almaktayım

bu upload hızı yine böyle kalır mı? Düzelir mi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Aylık 100TL ile alabileceğim en iyi, en hızlı ve en güvenilir internet sağlayıcısı hangisidir? Ve hangi pakettir?

Bizim evin yakınında turkcell bayisi varmış ordan fiber kablo çektirebilirmişiz Benimde düşüncem şöyle

Turkcell superonline şu paketi alayım. 21 ay her ay 109tl + 3 ay +modem ücretsiz

Alıntıyı görüntüle

Bu paketi veya turkcell superonline kullanan var mıdır? Herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım?

Şuanda 14mbps Download 0.6 mbps Upload almaktayım

bu upload hızı yine böyle kalır mı? Düzelir mi?
Turkcell fiber mi çekiceksniiz ?? Turkcell fiber çektirecekseniz evet iyi,sorun yaşamazsın.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkcell fiber mi çekiceksniiz ?? Turkcell fiber çektirecekseniz evet iyi,sorun yaşamazsın.

35mbps hız yazmışlar. Upload'a dair bir bilgi yok. Upload hızında sorun yaşarmıyım? Kaç upload alırım?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
35mbps hız yazmışlar. Upload'a dair bir bilgi yok. Upload hızında sorun yaşarmıyım? Kaç upload alırım?
Upload hızına bilgi genel olarak turkcell yazmıyor sebebini bilmiyorum arayarak öğrenebilirisin,paketin ismini söylersen.Fiberde hız ve upload sorun yaşaman çok düşük ihtimal.
" turkcell bayisi varmış ordan fiber kablo çektirebilirmişiz " bunu anlamadım sadece fibere geçebilecekseniz turkcell'e geçebilirsiniz.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Upload hızına bilgi genel olarak turkcell yazmıyor sebebini bilmiyorum arayarak öğrenebilirisin,paketin ismini söylersen.Fiberde hız ve upload sorun yaşaman çok düşük ihtimal.
" turkcell bayisi varmış ordan fiber kablo çektirebilirmişiz " bunu anlamadım sadece fibere geçebilecekseniz turkcell'e geçebilirsiniz.

Diğer bir değişle fiber kablo çekilecekmiş işte

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Diğer bir değişle fiber kablo çekilecekmiş işte
Fiber kabloyu çektirin ondan sonra paket seçin daha sonra arayarak paketin ismini söyleyin upload hızını öğrenin hoşunuza giderse geçebilirsiniz.Fiberde hız sorunu yaşamazsın.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bayiden fiber çekmek.. pek aklıma yatmadı çünkü superonline fiber gelmesi öyle hop diye olacak bir şey değil.
Superonline tüm yeni altyapı planlamalarını yıllık olarak yapıyor. Ve bu bayiden fiber işi olmaz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,745
Üyeler
161,485
Son üye
Adam Jensen
Top Bottom