Neler Yeni

101 de çalışıyorum dubai çikolatsı yarışması var

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
101 de çalışıyorum dubai çikolatsı yarışması var müşterilere satmak için tüyo verirmisiniz almaları için nası ikna edebilirim

bölge müdürü benden 30 adet hedef istedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
...
Direkt, sorun hocam. "Yarışmaya katıldım, Dubai Çikolatası alarak bana yardımcı olmak ister misiniz?" Tek başına gelenler için çok büyük bir etki etmese bile, çocukları ile gelenler için size yardımcı olabilir. Küçük çocuklar belki ısrar eder ve çocuğu susturmak için alabilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt, sorun hocam. "Yarışmaya katıldım, Dubai Çikolatası alarak bana yardımcı olmak ister misiniz?" Tek başına gelenler için çok büyük bir etki etmese bile, çocukları ile gelenler için size yardımcı olabilir. Küçük çocuklar belki ısrar eder ve çocuğu susturmak için alabilirler.
olabilir şimdi hayır dedikleri zamanda üstüne gidince de adam ters çıkıyor 2 defa başıma geldi bu gün samimi de yaklaşıyorum

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
101 de çalışıyorum dubai çikolatsı yarışması var müşterilere satmak için tüyo verirmisiniz almaları için nası ikna edebilirim

bölge müdürü benden 30 adet hedef istedi
Valla benzer bir şeyi bana da yaptırmışlardı. Benim mümkün olduğunca çok kişiye tadımlık ayran içirmem gerekiyordu. Güler yüzlü ol yeter. Hiç ayran içmeyen kişilere bile ayran içirmiştim bu sayede öyle söyleyeyim. İşin püf noktası güler yüzlü olmak :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla benzer bir şeyi bana da yaptırmışlardı. Benim mümkün olduğunca çok kişiye tadımlık ayran içirmem gerekiyordu. Güler yüzlü ol yeter. Hiç ayran içmeyen kişilere bile ayran içirmiştim bu sayede öyle söyleyeyim. İşin püf noktası güler yüzlü olmak :)
Aynı şey içinde binde bir oranda çikolata bulunan kasa arkası gofretlerde de işe yaramıştı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şey içinde binde bir oranda çikolata bulunan kasa arkası gofretlerde de işe yaramıştı :D
nası yani

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kampanyası mevcutsa ona fiyatlarda indirim olduğunu söyleyebilirsin.
örneğin;
bu haftaya veya bu güne özel dubai çikolatalarında kampanyamız mevcut almak ister misiniz?
tarzında sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom