Bence bu soru bile değil. Adı, fiyatı, fotoğraflar her şey açıklıyorkasa kalıtesı nasıl acaba
dogru ama belkı ıyı cıkabılırBence bu soru bile değil. Adı, fiyatı, fotoğraflar her şey açıklıyor
Bence bu soru bile değil. Adı, fiyatı, fotoğraflar her şey açıklıyor
alınır mı bilemedim ne diyosunuzdogru ama belkı ıyı cıkabılır
yok be bunun yerıne zoko amıral al ama akvaryum degılalınır mı bilemedim ne diyosunuz
Alınmazalınır mı bilemedim ne diyosunuz
Hocam seçici davrancak bir şey yok bence akvaryum ksalarda Bu işi adam akıllı iyi yapan sadece 2 marka varakvaryum kasalarda çok seçici davranmak gerekiyor çoğu kasa soğutma açısından berbat bu modelin soğutması nasıldır bilmiyorum
Raijintek kullaniyorum 70 dereceyi görmedim öneririmHocam seçici davrancak bir şey yok bence akvaryum ksalarda Bu işi adam akıllı iyi yapan sadece 2 marka var
1-Hyte
2-Lian Li
Yani bu 2'si dışındaki akvaryum kasaları marka fark etmeksizin tavsiye etmem
Yani biraz pahalılar ama bütçesi olan adam ićin Hyte Y70 mükemmel he bütçe biraz daha az'da Hyte Y60 alınabilir ve çinden bir panel alınıp takılabilir
deepcool ve phanteks markalarınında akvaryum kasaları bence iyiHocam seçici davrancak bir şey yok bence akvaryum ksalarda Bu işi adam akıllı iyi yapan sadece 2 marka var
1-Hyte
2-Lian Li
Yani bu 2'si dışındaki akvaryum kasaları marka fark etmeksizin tavsiye etmem
Yani biraz pahalılar ama bütçesi olan adam ićin Hyte Y70 mükemmel he bütçe biraz daha az'da Hyte Y60 alınabilir ve çinden bir panel alınıp takılabilir
Ya hocam Emin olun hiç biri Hyte'nin kasası kadar kaliteli veya iyi değilRaijintek kullaniyorum 70 dereceyi görmedim öneririm