10400f + 1050ti kullanılır mı?

bud4nE

80+
Reaksiyon skoru
239
Merhaba. İnternette 10400f işlemcisinin indirime girdiğini gördüm ve almak istiyorum. Sorun şu ki 1050ti ile darboğaz yapacak mı? Kullandığım sistemimdeki işlemci am3+ ve 2013 yılından kalma. Şu an kullandığım sistemde 40-70 fps aldığım oyunlarda bu işlemciyi aldıktan sonra tekrar darboğaz ile 50-90 arası alacaksam lütfen belirtin almayayım.
Ek olarak sorun olmayacaksa yanına anakart ve ram önerisi alabilirim. Teşekkür ederim.

Merhaba. İnternette 10400f işlemcisinin indirime girdiğini gördüm ve almak istiyorum. Sorun şu ki 1050ti ile darboğaz yapacak mı? Kullandığım sistemimdeki işlemci am3+ ve 2013 yılından kalma bir işlemciye sahip. Şu an kullandığım sistemde 40-70 fps aldığım oyunlarda bu işlemciyi aldıktan sonra tekrar darboğaz ile 50-90 arası alacaksam lütfen belirtin almayayım.
Ek olarak sorun olmayacaksa yanına anakart ve ram önerisi alabilirim. Teşekkür ederim.
İslemeci ekran kartına darbogaz yapmaz ekran kartı islemciye darboğaz yapabilir

Merak etmeyin darboğaz olmayacaktır. 10400F gayet güçlü bir işlemci. Anakart ve ram için bütçeniz nedir ?

Merak etmeyin darboğaz olmayacaktır. 10400F gayet güçlü bir işlemci. Anakart ve ram için bütçeniz nedir ?
Toplamda 3kya yakın bir bütçem var. Anakart olarak b460 düşünüyorum. En mantıklı bu gözüküyor. Ram olarak da 2x8 3000 corsair vengeange düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Hocam LPX olan ramlerden bahsediyorsanız önermem onlar yerine Crucial Balistix bakın.
Peki bahsettiğim bileşenler dışında bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı? f serisi olduğu için z490a bakmıyorum. Zaten bütçem de ona elvermiyor. b460plus + 2x8lik güzel bir ram bulursam sistemi tamamlayabilirim umarım. Bir de bilginiz varsa bu sistem beni ne kadar götürebilir ve ileride ekran kartı yükseltmesi yaparsam ne kadar götürebilir?

Peki bahsettiğim bileşenler dışında bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı? f serisi olduğu için z490a bakmıyorum. Zaten bütçem de ona elvermiyor. b460plus + 2x8lik güzel bir ram bulursam sistemi tamamlayabilirim umarım. Bir de bilginiz varsa bu sistem beni ne kadar götürebilir ve ileride ekran kartı yükseltmesi yaparsam ne kadar götürebilir?

B460-M PRO ve B460 plus arasında bir fark olmamasına rağmen neden 400tl fark var?

neo forza ram öneririm ya da crucial ballistix

Geri