Formatla alakası olmaz hocam uzaktan yakından.2. el aldım aldığım adam hiçbir sorun yaşamamış benim pc me taktığım zaman başladı sadece benim pc se oluyor bilgisayarcı da en en kötü 60 65 görmüştü oda oyunda ama onda kasa yoktu hertarafı açıktı 3 5 dk test ettik muhtemelen Windows da format atmaktan korkuyorum atmalı mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
format atsam işlemci ısınır mı sorun yaşar mıyım 3 dakika için
format atsam çözülme ihtimali var sorun yaşar mıyım ?
sadece Windows da 75 i görüyor termal macunu kendim değiştim olmadı bugün pc ciye değiştirdim geldim eve yine olmadı stok fanda ayaklar çok rahat güzel ve tam oturuyor onunda bir sorunu yok Windows kaynaklı olabilir dediler 4 5 aydır format atmadım şuan m2 ssd hızlı olduğu için eb fazla 3 5 dakşka sürer format atsam sorun olur mu işlemci çok ısınırmı ne yapacağım sorun olmazsa atacağım belki formatla çözülğr eski sürücüler yüzünden vs de olabilir
aga 3 dakika test ile işlemcimi alınır ya2. el aldım aldığım adam hiçbir sorun yaşamamış benim pc me taktığım zaman başladı sadece benim pc se oluyor bilgisayarcı da en en kötü 60 65 görmüştü oda oyunda ama onda kasa yoktu hertarafı açıktı 3 5 dk test ettik muhtemelen Windows da format atmaktan korkuyorum atmalı mıyım
format atsam işlemci ısınır mı sorun yaşar mıyım 3 dakika için
format atsam çözülme ihtimali var sorun yaşar mıyım ?
Hocam anakart sensörü bozuk çok büyük ihtimal ile rahat olunbuda var yada 70 80 derece 3 dakika durması belkide daha fazla ısınması vs ısıyı kontrol edemicem çünkü format atarken
Sensör bozuksa başka anakartta deneyin ısısını ölçün imkan yoksa bulabilirseniz derece ölçeri o bölgeye tutun başka şekilde bilmiyorumçok rahat tık tık diye oturdu aşırı da rahatladım oturttururken onda hiçbir sorun yok
ana kart sensörü bozuksa bunu nasıl anlayabilirim
ne fotoğraf ı
sorun yaşar mıyım fazla ısınırmı format atarken
imkan yok ana kart sensörünün bozuk olup olmamasını nasıl net bir şekilde anlarım bir de bunun bana zararı nedirHocam anakart sensörü bozuk çok büyük ihtimal ile rahat olun
Sensör bozuksa başka anakartta deneyin ısısını ölçün imkan yoksa bulabilirseniz derece ölçeri o bölgeye tutun başka şekilde bilmiyorum
format da attım olmadı ana kart sensörü bozuksa nasıl yaptırırım zararı nedirSizmiiydiniz hatırlamıyorum ama bios fotoğrafını atmıştınız 30 derece görünüyordu.Ama windowsda bu kadar yüksekse bi yedek alıp format atın eğer olmaz ise anakart sensörü bozuktur.
Zararı neredeyse yok ısı sensörü bozuksa tabi sadece ısıyı yanlış gösterir sadece başka bir şey olmazimkan yok ana kart sensörünün bozuk olup olmamasını nasıl net bir şekilde anlarım bir de bunun bana zararı nedir