Skynel
80+ Gold
Dahası
Pf360 alın bütçeniz varsa kule tipi soğutucuda yeter ama madem sıvı soğutucu istiyorsunuz.
Hocam harcamak için harcamıyorum. İlk başta giriş seviyesi için 10100f ile başlayacağım ileride çok yükseklere çıkma imkanım olabilir belki. Şimdiden alabilirsem alıcağım.İnsanlar sırf para harcamak için para harcıyor.
Önerilere açığım. Bütçe max 700.Pf360 alın bütçeniz varsa kule tipi soğutucuda yeter ama madem sıvı soğutucu istiyorsunuz.
Yerinde olsam önceliği öncelikli parçalara verirdim.Hocam harcamak için harcamıyorum. İlk başta giriş seviyesi için 10100f ile başlayacağım ileride çok yükseklere çıkma imkanım olabilir belki. Şimdiden alabilirsem alıcağım.
Yaaani. h410 yerine b460 alabilirim aslında. Fakat şimdi için demiyorum zaten. İleride olabilir.Yerinde olsam önceliği öncelikli parçalara verirdim.
B460 'a gerek yok. Önce 10600KF sonra anakart sonra soğutucu.Yaaani. h410 yerine b460 alabilirim aslında. Fakat şimdi için demiyorum zaten. İleride olabilir.
Önerin için sağ ol. ^^ Haziran ayı geldiğinde son bir değerlendirme yapar siparişleri veririm. İlk önceliğim ekran kartı bulmak şimdilik.B460 'a gerek yok. Önce 10600KF sonra anakart sonra soğutucu.
liquid freezer indirime girerse olabilir.Selamlar, haziran başı ilk olarak 10100f alacağım inşallah. 2022 başı 10400f, eğer çıkar ise 11400f alıcağım. Şimdi bir bütçe belirtmek çok erken. Kaç mm'lik almalıyım veya nasıl bir model almalıyım belirtirseniz sevinirim.